Eve SC207 | Studio Monitor

EVE SC207 Studio Monitor

Focal Trio 11 Be

Focal Trio 11 Be

ADAM A7X studio monitor

ADAM A7X

De ADAM A7X is de best verkopende nearfield-monitor van ADAM Audio. Het is een van de meest gebalanceerde en veelzijdige luidsprekers die momenteel op de markt zijn. De X-ART tweeter produceert gedetailleerde, hoge tonen zonder dat je oren worden vermoeid. Ondanks de compacte behuizing is de basweergave krachtig en nauwkeurig

€ 529,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ADAM A7X

Adam Audio Studio Monitors

ADAM-audio monitors hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd als de beste tool voor geluidstechnici op basis van onze technologische innovaties op het gebied van luidsprekertechnologie. Deze vooruitgang heeft geholpen om de onmiddellijk identificeerbare sonische kenmerken van onze luidsprekers te definiëren: nauwkeurig en transparant, met hoge definitie.

ADAM Audio blijft het spel van professionele monitoring veranderen, hun reeks gerespecteerde monitoren en subwoofers de ontvangers van lovende recensies en waardering van audio-experts en opnametechnici over de hele wereld

ADAM AUDIO A7X

De ADAM A7X is de best verkopende nearfield-monitor van ADAM Audio. Het is een van de meest gebalanceerde en veelzijdige luidsprekers die momenteel op de markt zijn. De X-ART tweeter produceert gedetailleerde, hoge tonen zonder dat je oren worden vermoeid. Ondanks de compacte behuizing is de basweergave krachtig en nauwkeurig.

De tweeter van de ADAM A7X wordt aangedreven door een 50 Watt A / B-versterker en de bas / mid-woofer door een 100 Watt PWM-versterker. Dit bereikt een zeer schone en genuanceerde weergave van de middenfrequenties met een naadloze overgang in de crossover van de 7 ″ woofer, die in het bereik van 42 Hz tot 2,5 kHz werkt, naar de X-ART tweeter.

Het vermogen van de ADAM A7X om elk sonische detail exact te reproduceren, hoe klein ook, het doorschijnende geluidsbeeld, de toonhoogte en het stereo beeld inspireert muziekproducers en verklaart waarom het verreweg de meest beoordeelde en bekroonde monitor van de afgelopen jaren is.

Meer informatie
EAN4260110620017
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ADAM A7X studio monitor
Uw waardering