Facebook Pixel
RME Fireface UCX desktop FireWire-USB audio interface RME

RME Fireface UCX desktop FireWire-USB audio interface

Aphex Channel tube microphone preamp and signal processor randapparatuur

Aphex Channel tube microphone preamp and signal processor

Aphex Exciter

Aural Exciter & Optical Big Bottom

Opname, mixdown en postproductie - De Aphex Aural Exciter werd geboren in de opnamestudio en zijn nalatenschap is gebaseerd op duizenden legendarische opnames met het onmiskenbare Aphex-geluid. Ingenieurs en producenten hebben de Aural Exciter gebruikt om zang naar voren te brengen; en op instrumenten van akoestisch tot elektrisch en eclectisch tot exotisch. Het is de kern van geweldig klinkende mixen in rock, pop, jazz, klassiek en elk ander genre van moderne muziek. En je vindt de Aural Exciter in tv- en filmpostproductiestudio's over de hele wereld

€ 377,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Sinds de introductie in 1975 hebben bijna een miljoen Aphex Aural Exciters hun weg gevonden naar opnamestudio's en uitzendfaciliteiten, nachtclubs en concertzalen, arena's en luchthavens, installaties voor muzikanten en DJ's en erediensten. De gepatenteerde technologie van de Aural Exciter is vaak geïmiteerd maar nooit gedupliceerd.

Elk van de twee onafhankelijke kanalen van de Aural Exciter heeft Tune-, Harmonics- en Mix-bedieningselementen, zodat u zich kunt concentreren op geselecteerde frequenties, net als op een EQ. Maar in tegenstelling tot een EQ, versterkt de harmonische verwerking van de Aural Exciter het uitgangsniveau van het signaal niet, zodat het een helder en gebalanceerd geluid behoudt.

Traditionele EQ verhoogt het uitgangsniveau van de beoogde frequenties. Het toevoegen van EQ om geselecteerde frequenties een boost te geven, resulteert meestal in een waargenomen verlies van andere frequenties, die vervolgens ook worden versterkt om te compenseren. De gepatenteerde technologie van de Aural Exciter brengt op harmonieuze wijze de gewenste frequenties naar voren zonder toevoeging van versterking. Het resultaat is meer gebalanceerde, meer gearticuleerde en, simpel gezegd, beter klinkende.

Meer dan drie decennia van onderzoek, ontwikkeling en verfijning hebben de Aural Exciter op het snijvlak gehouden. De nieuwe Aural Exciter en Optical Big Bottom hebben dezelfde compromisloze geluidskwaliteit waar Aphex om bekend staat, met de hoogste kwaliteit componenten en robuuste, duurzame constructie om de ontberingen van reizen en constant gebruik te weerstaan.

Meer informatie
EAN693714020411