Sequential Prophet-5 synthesizer Synthesizers

Sequential Prophet-5 synthesizer

Korg Minilogue-XD Module Synthesizers

Korg Minilogue-XD Module

Arp odyssey module rev 3

Arp odyssey module rev 3 synthesizer

De legendarische sound die het verleden met het heden verbindt.

Opnieuw herboren als een analoge synthesizermodule. Sinds zijn verschijnen in 1972 is de ARP ODYSSEY als klassieke, analoge synthesizer geliefd bij talloze muzikanten. Veertig jaar later, met de adviserende ondersteuning van David Friend, medeoprichter van het bedrijf ARP Instruments, deed KORG de ARP ODYSSEY herleven met de volledige reproductie van de oorspronkelijke circuits. De ARP-sound, nog altijd benijd als iconische, analoge synthesizer, kwam terug in de handen van hedendaagse muzikanten. Nu verbreedt KORG het bereik van de ARP ODYSSEY in de wereld van vandaag nog verder met het uitbrengen van een nieuw model. De ARP ODYSSEY Module is een ARP ODYSSEY zonder klavier maar met precies dezelfde analoge synthesizercircuits die het origineel volledig reproduceren. Om perfect te passen in hedendaagse situaties met rondom DAW's gecentreerde muziekproductie, leveren we 'm in een compacter modulevorm. De line-up bestaat uit twee modellen: de witte Rev1 en zwart-oranje Rev3, waarmee de traditionele styling wordt gereproduceerd in een baanbrekende desktopbehuizing. De échte ARP-sound, die de geschiedenis overstijgt, is opnieuw voor de wereld beschikbaar.

€ 429,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Korg synthesizer

Korg Inc. is een Japanse fabrikant van elektronische muziekinstrumenten, audioprocessors, opname-apparatuur en synthesizers. Bekend van de Korg Volca serie en de Korg Kronos. New korg sq-64 sequencer en de Korg opsix fm synthesizer. Korg staat boven aan als het gaat om kwaliteit, door de daren heen blijft korg een betrouwbare partner in de studio en op het podium. Korg synthesizers zijn toonaangevend.

Arp odyssey module rev 3


De legendarische sound die het verleden met het heden verbindt.
Opnieuw herboren als een analoge synthesizermodule.

Sinds zijn verschijnen in 1972 is de ARP ODYSSEY als klassieke, analoge synthesizer geliefd bij talloze muzikanten. Veertig jaar later, met de adviserende ondersteuning van David Friend, medeoprichter van het bedrijf ARP Instruments, deed KORG de ARP ODYSSEY herleven met de volledige reproductie van de oorspronkelijke circuits. De ARP-sound, nog altijd benijd als iconische, analoge synthesizer, kwam terug in de handen van hedendaagse muzikanten. Nu verbreedt KORG het bereik van de ARP ODYSSEY in de wereld van vandaag nog verder met het uitbrengen van een nieuw model.

De ARP ODYSSEY Module is een ARP ODYSSEY zonder klavier maar met precies dezelfde analoge synthesizercircuits die het origineel volledig reproduceren. Om perfect te passen in hedendaagse situaties met rondom DAW's gecentreerde muziekproductie, leveren we 'm in een compacter modulevorm. De line-up bestaat uit twee modellen: de witte Rev1 en zwart-oranje Rev3, waarmee de traditionele styling wordt gereproduceerd in een baanbrekende desktopbehuizing. De échte ARP-sound, die de geschiedenis overstijgt, is opnieuw voor de wereld beschikbaar.

Een ARP ODYSSEY Module straalt synthese-power uit op je desktop

De ARP ODYSSEY is een analoge synthmodule voor op je desktop, gebaseerd op KORG's herrezen ARP ODYSSEY. In de compacte, klavierloze behuizing bevinden zich precies dezelfde circuits als in het origineel, waardoor het nog gemakkelijker is om dat rijke analoge geluid te krijgen dat alleen een échte ARP ODYSSEY kan voortbrengen.

Door de ARP ODYSSEY Module aan hun set-up toe te voegen, kunnen DAW-gebruikers hun productieomgeving uitbreiden met krachtig, analoog geluid dat met geen enkele plug-in te bereiken is. Je kunt ook performen in combinatie met een sequencer zoals de KORG SQ-1. Als je een speler bent met een voorkeur voor een specifiek klavier, kun je de ARP ODYSSEY Module via MIDI daarmee verbinden en 'm bespelen zoals je hart ingeeft. Een nieuwe aanvulling is dat de ARP ODYSSEY MIDI Pitch Bend ondersteunt.

OOK INTERESSANT
 1. Modal Argon 8 synthesizer Synthesizers
  Modal Argon 8 synthesizer
  Speciale prijs € 545,00 Normale prijs € 619,00
 2. Arturia Polybrute synthesizer Arturia keyboard
  Arturia Polybrute synthesizer
  Speciale prijs € 2.475,00 Normale prijs € 2.599,00
 3. KORG opsix FM synthesizer Synthesizers
  KORG opsix FM synthesizer
  Speciale prijs € 749,00 Normale prijs € 799,00
 4. moog subsequent 25 Moog synthesizer
  moog subsequent 25
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 879,00 Normale prijs € 925,00