Facebook Pixel
Studiologic Sledge 2.0 Black synthesizer B-stock Synthesizers

Studiologic Sledge 2.0 Black synthesizer B-stock

Arturia Martixbrute analoge synthesizer Synthesizers

Arturia Martixbrute analoge synthesizer

Arturia Microfreak synthesizer

Arturia Microfreak synthesizer

Experimental hybrid synth

Een synthesizer als geen ander, Arturia MicroFreak is een bijzonder, uitzonderlijk instrument dat de nieuwsgierige muzikant beloont. Het combineert wavetable en digitale oscillators met analoge filters. Het beschikt over een uniek poly-aftertouch plat toetsenbord.

€ 339,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Arturia

Arturia, opgericht in Grenoble, Frankrijk in 1999, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van muzieksoftware en hardware voor professionele en amateurmuzikanten.
Het is een team van gepassioneerde mensen toegewijd aan muzikanten bij arturia. Ze durven originele en andere instrumenten te creëren, nieuwe ervaringen te bedenken en producten opnieuw uit te vinden. Naast de Brute synthesizers ook bekend van de keystep pro. NEW verwacht de arturia polybrute

een van de meest populaire producten is een arturia keyboard de arturia minilab mk2

Arturia Microfreak

Experimental hybrid synth

Een synthesizer als geen ander, Arturia MicroFreak is een bijzonder, uitzonderlijk instrument dat de nieuwsgierige muzikant beloont. Het combineert wavetable en digitale oscillators met analoge filters. Het beschikt over een uniek poly-aftertouch plat toetsenbord.

Waanzin begrijpen
Het klinkt misschien een beetje wild en gek, maar de arturia MicroFreak is gemakkelijk te begrijpen en snel onder de knie te krijgen.

Elke functie is duidelijk gemarkeerd en eenvoudig toegankelijk en te bedienen, waardoor MicroFreak uw creativiteit verbetert in plaats van in de weg te staan. Op deze pagina zullen we enkele dingen bespreken die van MicroFreak een echt uniek exemplaar maken.

Stemmen horen
De meerdere modi van arturia MicroFreak's digitale oscillator kunnen eenvoudig worden geschakeld en direct worden bestuurd met de 4 speciale knoppen in het gedeelte Digitale oscillator. De knop Type schakelt tussen de motoren, terwijl u met de bedieningselementen Wave, Timbre en Shape de oscillator naar uw smaak kunt verfijnen.

De arturia MicroFreak bevat momenteel 12 oscillatortypen, maar we hebben ruimte gelaten voor meer in de toekomst!

We hebben ook de open-source Plaits-oscillator ontwikkeld die is ontwikkeld door Eurorack legends Mutable Instruments om je 7 extra synth-modi te bieden. Hoewel alle oscillators in MicroFreak van nature monofoon zijn, kunt u ervoor kiezen om parafonie in staat te stellen om tot 4 stemmen tegelijk te spelen.


Stemmen filteren
De combinatie van digitale oscillator en analoge filter is een krachtige, en de vaak scherpe, kristallijne geluiden van de oscillators kunnen prachtig worden getemd of gevormd met behulp van het smakelijke 12-dB per octaaffilter, gebaseerd op de legendarische door Oberheim ontworpen SEM filter.

Neem het stap voor stap
Ondanks zijn kleine formaat, heeft MicroFreak een modulatiematrix en geavanceerde functies die zelfs gigantische synths jaloers maken.

Met 5 bronnen en 7 bestemmingen beschikbaar, kunt u componenten binnen MicroFreak virtueel opnieuw bedraden om totaal unieke geluiden te creëren, vooral omdat 3 van de bestemmingen door de gebruiker kunnen worden toegewezen!

Met eenvoudig programmeren met behulp van de klikbare Matrix-knop, een helder verlicht display en extra details op het OLED-scherm, hoef je nooit meer te gissen wat je aan het veranderen bent. Om een ​​modulatiebron naar een van de bestemmingen te routeren, bladert u, klikt u en definieert u een hoeveelheid. Het is gemakkelijk, snel en leuk en geeft je superkrachtige resultaten die je van een synth tien keer de prijs mag verwachten.


Gelukkige ongelukjes
De sequencer van MicroFreak is niet zomaar een oude synth-sequencer, het is een dual-mode arpeggiator / sequencer met innovatieve functies die je creatieve sappen laten stromen.

Spice
Door het niveau van Spice in uw reeks aan te passen, kunt u het letterlijk opfleuren, de parameters van het patroon wijzigen zonder de toonhoogte te veranderen en iets nieuws creëren.

Dobbelstenen
Wanneer Dobbelstenen is geselecteerd, maakt de touchstrip met behulp van de touchstrip een willekeurige volgorde met het aantal dat u kiest, zodat u inspiratie kunt opdoen voor het onverwachte.


De tactiele interface van de magische aanraking MicroFreak is als niets dat je ooit eerder hebt gebruikt. Een plat, aanraakgevoelig toetsenbord zonder bewegende delen lijkt misschien vreemd, maar het voelt zo natuurlijk in gebruik.

De printplaat met 25 toetsen volgt niet alleen de noten die u speelt met bliksemsnelheid, maar kan ook de druk of aftertouch op elke noot afzonderlijk detecteren. Dit heeft een aantal spannende toepassingen binnen MicroFreak synthesizer zelf, maar ook voor polyfone aftertouch-ingeschakelde virtuele instrumenten wanneer MicroFreak wordt gebruikt als een MIDI-controller.

De aanraakbedieningen boven het toetsenbord geven u ook toegang tot de belangrijkste parameters van de sequencer, terwijl de aanraakstrip kan worden gebruikt als een pitchbuiger of om de hoeveelheid "Spice" en "Dice" in uw sequenties te regelen.


Zoveel, voor zo weinig
Net zoals onze debuut-synth MiniBrute in 2012 nieuwe normen voor betaalbare analoge instrumenten zette, is MicroFreak klaar om opnieuw te definiëren wat goedkope digitale synths kunnen doen.

Spannende presets
Hoewel het verkennen van de mogelijkheden van een nieuwe synth zelf enorm leuk kan zijn, is het leuk om snel door sommige presets te bladeren om inspiratie op te doen. MicroFreak bevat 128 vooraf ingestelde patches en hiermee kunt u ook uw eigen patches maken, bewerken en opslaan! Met de klikbare voorkeuzeknop is selecteren, toewijzen en hernoemen een fluitje van een cent.

Klassieke synth-functies
Met twee unieke enveloppen en een synchroniseerbare LFO kunt u echt aan de slag met MicroFreak met een speciale controle voor elke parameter. Met de Cycling Envelope kunt u een geavanceerde lusmodus maken en deze in LFO draaien met variabele stijg-, houd- en daaltijden, met exponentiële, lineaire of logaritmische curven.

Verbazingwekkende connectiviteit
Het beschikt over CV-uitgangen, zodat u toon-, gate- en druksignalen kunt verzenden naar elke buitenboordmotor of modulaire synth die CV / Gate-compatibel is. Je kunt hem ook via USB aansluiten op je DAW of de meegeleverde MIDI breakout-kabels gebruiken. Hiermee kunt u het aansluiten op uw favoriete controller-toetsenbord, of MicroFreak's sequencer gebruiken om bijvoorbeeld een andere synth aan te sturen.

Krachtige modulators
"Yo dawg, we hoorden je graag modulators, dus we laten je modulators op je modulators plaatsen"

Dat is juist. Hand in hand met de modulatiematrix kunnen de modulators aan elkaar worden toegewezen, zodat u echt experimenteel kunt worden. Dit is ongehoord in een goedkope synth.

Vergeet niet dat dit niet een enorme, obscure en dure synth is waar we het over hebben. Dit is een super betaalbare digitale startup, en het kan niet wachten om je te ontmoeten.

Keyfeatures:
• Synthesizer with 256 preset slots and 160 factory presets
• 12 Digital oscillators with variable modes, with integrated open source Plaits engine created by Mutable Instruments
• Analog State Variable Filter, 12dB/octave, resonant, Low Pass, Band Pass, High Pass
• ADSR envelope
Cycling Envelope offering two modes
• Envelope
• LFO

• LFO with Sync: Sine, Tri, Saw, Square, Random, Slew Random
• Modulation matrix with 5 sources and 7 destinations (3 custom destinations)
• Monophonic or Paraphonic modes - Up to 4 voices
• 25-key capacitive keybed with polyphonic aftertouch
• Capacitive touch strip
• Crisp OLED display for editing and parameter values
Powerful arpeggiator
• Up, Order, Random, Pattern modes
• Spice & Dice Gate randomizers
64-step sequencer
• 2 patterns per preset
• 4 automation tracks per preset

• CV / Gate / Mod outputs
• USB, Clock and MIDI in and out
• 6.35mm master and 3.5mm headphone outpu

Meer informatie
MerkArturia
EAN3760033531397