hosa dtf 803 female db25 xlr

Hosa DTF-803 DB25-XLR Female

Avantone CV-95 grootmembraan condensator microfoon

Avantone CV-95 grootmembraan condensator microfoon

Avantone Pro CV-12 condensator microfoon

De Avantone "Cabernet (C-serie)" microfoons zijn ontworpen om echte professionele prestaties te leveren. Ze zullen voldoen aan of overtreffen de prestaties en specificaties van veel duurdere microfoons. De avantone CV-12 is echt een prachtig ogende en klinkende microfoon. Het ontwerp, het karakter en de prestaties zijn vergelijkbaar met enkele van de fijne vintage buismicrofoons uit de jaren 1950 en 1960 ... maar voor een fractie van de prijs..

€ 469,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Avantone V-12

Avantone Pro

Betaalbare audioproducten van hoge kwaliteit. Microfoons, studiomonitors en accessoires. Bekend van de Yamaha NS10 clone en spare parts

Avantone CV-12 microfoon

De Avantone "Cabernet (C-serie)" microfoons zijn ontworpen om echte professionele prestaties te leveren. Ze zullen voldoen aan of overtreffen de prestaties en specificaties van veel duurdere microfoons. De CV-12 is echt een prachtig ogende en klinkende microfoon. Het ontwerp, het karakter en de prestaties zijn vergelijkbaar met enkele van de fijne vintage buismicrofoons uit de jaren 1950 en 1960 ... maar voor een fractie van hun kosten!

De robuuste CV-12 microfoonbehuizing en capsuleassemblage zijn nauwkeurig vervaardigd van messing. Esthetisch heeft het een elegante Cabernet-wijnrode afwerking, geaccentueerd met gepolijste nikkelafwerking en grill. Het transformator-gekoppelde buiscircuit heeft zijn oorsprong in beroemde Europese vintage ontwerpen. Elke studio kan de CV-12 met trots aanbieden als een primaire vocale microfoon ... Het straalt zowel visueel als sonisch klasse uit. Vervaardigd met behulp van de beste materialen voor een zeer solide gevoel, uitstekende structurele integriteit en robuuste betrouwbaarheid.

De veelzijdige CV-12 microfoon kan professionele resultaten produceren met een warm, aangenaam sonische karakter. De meegeleverde Custom Retro Shockmount is uitstekend in staat een precieze positionering van de microfoon mogelijk te maken, terwijl de overdracht van ongewenste trillingen naar de microfoon wordt geremd. Deze isolatie zorgt voor superieure professionele resultaten.

Meer informatie
EAN0852437001057
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avantone Pro CV-12 condensator microfoon
Uw waardering