Discrete 4 Synergy Core

Antelope Discrete 4 Synergy Core

Antelope Discrete 8 Synergy core

Antelope Discrete 8 Synergy Core

Behringer RD-8 Rhythm Designer analoge drumcomputer

Behringer RD-8, TR808 clone

De primaire kenmerken van de RD-8 zijn zijn 16 drumgeluiden en 64-step sequencer. Vooral dat laatste heeft ondersteuning voor poly-meter, step- en note-repeat en realtime triggering. Bovendien beschikt het apparaat over een geïntegreerde wave-ontwerper en een dual-mode 12dB-filter, die beide aan individuele stemmen kunnen worden toegewezen. Alles op basis van TR-808 sound

€ 299,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Behringer RD-8 drumcomputer

Behringer RD-8, TR808 clone

Het apparaat werd aanvankelijk de RD-808 genoemd, maar heeft nu een naamrevisie ondergaan. Hoewel de reden voor deze wijziging onduidelijk is, heeft het misschien iets te maken met het indienen van handelsmerken van Roland voor zijn gerespecteerde TB-303- en TR-808-ontwerpen begin 2019.

De primaire kenmerken van de RD-8 zijn zijn 16 drumgeluiden en 64-step sequencer. Vooral dat laatste heeft ondersteuning voor poly-meter, step- en note-repeat en realtime triggering. Bovendien beschikt het apparaat over een geïntegreerde wave-ontwerper en een dual-mode 12dB-filter, die beide aan individuele stemmen kunnen worden toegewezen.

Meer informatie
Price € 299,00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Behringer RD-8 Rhythm Designer analoge drumcomputer
Uw waardering