Facebook Pixel
Rode NT1-A Studiomicrofoon Studio Microfoon

Rode NT1-A Studiomicrofoon

Hedd HEDDphone Koptelefoon

Hedd HEDDphone

korg electribe 2

korg electribe 2

De snelste en meest intuïtieve manier om beats te maken.
Een productiemachine met een scala aan analog modeling sound engines.

De korg electribe 2 is een synthesizer-gebaseerde productiemachine die inspiratie razendsnel omtovert in geluid. Hij bevat talrijke, analoge oscillators en een grote verscheidenheid aan filters. Of je nu sounds selecteert of aan het bewerken bent, alle handelingen worden simpelweg verricht door gebruik te maken van de knoppen op het bedienimgspaneel. In aanvulling daarop zorgen diverse gebruiks-interfaces, die zijn geoptimaliseerd voor het invoeren van ritmes, baslijnen of melodieën, ervoor dat je - net zo snel als je kunt denken - sequences kunt creëren.

De seqeuences in de electribe die je crëert kunnen vervolgens verder worden ontwikkeld op het podium of in je laptop. Je kunt je amuseren met intuïtieve live-performances, waarbij je allerhande apparaten linkt met de electribe of gebruikmaken van de mogelijkheden voor volwaardige muziekproductie door de sequencedata te exporteren naar Ableton Live voor gedetailleerder bewerking en voor de eindmix.

Het laatste besturingssysteem systeem versie 2 voegt de veelgevraagde PATTERN CHAIN-functie toe, wat een belangrijke aanwinst is voor live-optredens en muziekproductie. De line-up is tevens kleurrijker geworden met het nieuwe metallic blauwe model. En we hebben voorzien in bonuspatronen die een nog groter geluidsmatig potentieel aan het licht brengen.

Het in elkaar zetten van je ideeën voor beats krijgt razendsnel vorm. Het is kenmerkend voor de electribe: een synth + sequencer die tot in detail is geoptimaliseerd voor snelheid.

 

€ 382,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Korg synthesizer

Korg Inc. is een Japanse fabrikant van elektronische muziekinstrumenten, audioprocessors, opname-apparatuur en synthesizers. Bekend van de Korg Volca serie en de Korg Kronos. New korg sq-64 sequencer en de Korg opsix fm synthesizer. Korg staat boven aan als het gaat om kwaliteit, door de daren heen blijft korg een betrouwbare partner in de studio en op het podium. Korg synthesizers zijn toonaangevend.

korg electribe 2

De snelste en meest intuïtieve manier om beats te maken.
Een productiemachine met een scala aan analog modeling sound engines.

Meer informatie
EAN4959112119222
OOK INTERESSANT