Facebook Pixel
Arp odyssey module rev 3 Synthesizers

Arp odyssey module rev 3

Korg Volca analog bass Synthesizers

Korg Volca analog bass

Korg Minilogue-XD Module

Korg Minilogue-XD Module

De minilogue xd-module is een desktopversie van een van de meest populaire synthesizers in zijn klasse. Het is een uitstekende optie voor de synthliefhebber die werkt in DAW-omgevingen in thuisstudio's met een MIDI-controller. De spraakstructuur van de minilogue xdm bestaat uit 2VCO + MULTI ENGINE, 1VCF, 2EG, 1VCA en 1LFO.

€ 569,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Korg synthesizer

Korg Inc. is een Japanse fabrikant van elektronische muziekinstrumenten, audioprocessors, opname-apparatuur en synthesizers. Bekend van de Korg Volca serie en de Korg Kronos. New korg sq-64 sequencer en de Korg opsix fm synthesizer. Korg staat boven aan als het gaat om kwaliteit, door de daren heen blijft korg een betrouwbare partner in de studio en op het podium. Korg synthesizers zijn toonaangevend.

Korg Minilogue-XD Module

De minilogue xd-module is een desktopversie van een van de meest populaire synthesizers in zijn klasse. Het is een uitstekende optie voor de synthliefhebber die werkt in DAW-omgevingen in thuisstudio's met een MIDI-controller. De spraakstructuur van de minilogue xdm bestaat uit 2VCO + MULTI ENGINE, 1VCF, 2EG, 1VCA en 1LFO.

De minilogue xd-module is een desktopversie van een van de meest populaire synthesizers in zijn klasse. Het is een uitstekende optie voor de synthliefhebber die werkt in DAW-omgevingen in thuisstudio's met een MIDI-controller.

De spraakstructuur van de minilogue xdm bestaat uit 2VCO + MULTI ENGINE, 1VCF, 2EG, 1VCA en 1LFO. Naast de kenmerkende circuits in de serie, zoals golfvormgeving voor de boventonen van de oscillator en een synchronisatie- / ringschakelaar, is er ook kruismodulatie, een scherp tweepolig filter en een aandrijfschakelaar die dikte toevoegt en het signaal naar binnen stuurt. minilogue xd's filter. De geluiden variëren van de warme pads tot vette bassen en heldere leadgeluiden.

Digitale multi-engine
Om zijn geluidsvormende mogelijkheden nog verder te verbeteren, gebruikt minilogue xd een digitale multi-engine die naast de twee analoge VCO's een derde oscillator biedt. De motor is uitgerust met drie verschillende soorten geluidsgeneratoren (noise, VPM en user slot).

Ruisgenerator
De ruisgenerator biedt vier soorten ruis die onmisbaar zijn voor percussieve geluiden of voor geluidseffecten. U kunt het digitale filter gebruiken om de kleur van de ruis direct te wijzigen.

VPM-oscillator
De VPM (Variable Phase Modulation) / FM-oscillator kan scherpe, metaalachtige geluiden produceren met complexe boventonen die de mogelijkheden van analoge systemen te boven gaan. Met 16 soorten oscillatoren en een SHAPE-regelaar kun je intuïtief complexe geluiden creëren.

Gebruiker oscillatoren
Met gebruikersoscillators kunt u uw eigen oscillatorprogramma's laden. Er zijn 16 gebruikerssleuven, evenals een type morphing wavetable oscillator als preset.

Hoogwaardige digitale effecten De digitale effecten van
minilogue xd maken gebruik van 32-bit floating point DSP-verwerking, wat een finishing touch toevoegt aan het diepe geluidsontwerpplatform. De drie typen (modulatie-effecten, reverb en delay) kunnen gelijktijdig worden gebruikt, waardoor u kunt kiezen uit een breed scala aan variaties, waaronder chorus, ensemble, warme tape-delay en een grote verscheidenheid aan reverb.

Gebruikersaanpassing
De minilogue xd heeft een aanpasbare open omgeving. Het apparaat wordt geleverd met 16 gebruikersoscillator-slots en 16 user-effect-slots die u kunt aanpassen. Oscillatoren en gebruikersprogramma's die u met de SDK (Software Development Kit) hebt gemaakt, kunnen via de speciale bibliotheeksoftware in de minilogue xd worden geladen. Maak originele programma's, deel code en neem deel aan de gebruikersgemeenschap. U kunt beginnen met de voorbeeldcode van Korg.

Polyfone step sequencer
De step sequencer biedt 16 stappen en ondersteunt zowel real-time opname als step opname. Met de bewegingssequentie kunt u de bewegingen van maximaal vier knoppen opnemen, waardoor in de tijd variërende veranderingen aan het geluid worden toegevoegd, en u kunt niet alleen vloeiende veranderingen in waarde opnemen, maar ook waarden die bij elke stap nauwkeurig veranderen.

Micro-afstemming
De minilogue xd is uitgerust met de micro-tuning-functie die op de monoloog staat, zodat u de toonhoogte van elke toets individueel kunt aanpassen. Er zijn ook 23 vooraf ingestelde stemmingen ingebouwd, waaronder enkele gemaakt door Aphex Twin en Dorian Concept, en gebruikers kunnen ook zes gebruikersschalen en zes gebruikersoctaven creëren en opslaan.

 • Kenmerken
  Analoge geluidsgenerator + Multi digitale geluidsgenerator (Noise, VPM, User)
  4-stemmige polyfonie met 4 aparte stemmodi (POLY, UNISON, CHORD, ARP / LATCH)
  Interface met een monoloog xd-toetsenbord voor 8 stemmen
  Volledig programmeerbaar, met 500 stemmen (meer dan 200 voorgeladen, 300 gebruikersprogramma's)
  16-staps polyfone sequencer met 16 individuele stapknoppen
  Ingebouwde digitale stereo-effecten inclusief modulatie, nagalm en vertraging
  Digitaal LED-display en realtime OLED-oscilloscoop voor visuele feedback van parameterwijzigingen
  Verbeterde connectiviteit met stereo-uitgangen, CV-ingang en meer

Specificaties Minilogie XD Module


 • Geluidsgeneratie: analoge synthese
  Maximale polyfonie: 4 stemmen
  Programma: 200 programma's (100 presets / 100 gebruikers)
  Elk programma bevat instellingen voor spraakmodus en sequentiegegevens
  Er kunnen maximaal acht favoriete programma's worden geregistreerd
  Stemmodi: 8 modi (Poly, Duo, Unison, Mono, Chord, Delay, Arp, Side Chain)
  VOICE MODE DEPTH kan in elke modus verschillende parameters variëren
  Belangrijkste syntheseparameters
  VCO1 octaaf, golf (zaag, driehoek, vierkant), toonhoogte, vorm
  VCO2 octaaf, golf (zaag, driehoek, vierkant), toonhoogte, vorm
  VCO2-MODULATIE Cross Mod Depth, Pitch EG Int, Sync, Ring
  MIXER VCO1, VCO2, Lawaai
  FILTER Cutoff, Resonantie, EG Int, Filter Type (2-polig, 4-polig), Keytrack, Velocity
  AMP EG Attack, Decay, Sustain, Release
  EG Attack, Decay, Sustain, Release
  LFO Wave (Saw, Triangle, Square), EG Mod (Int, Rate, Off), Rate, Int, Target (Pitch, Shape, Cutoff)
  VERTRAGING Hi-pass cutoff, tijd, feedback, output routing (post filter, pre filter, bypass)
  Sequencer: 16-staps polyfone sequencer
  Bewegingssequentie kan worden gebruikt voor maximaal vier parameters
  Connectoren: koptelefoon (6,3 mm stereo telefoonaansluiting)
  Uitgang (6,3 mm mono telefoonaansluiting)
  Audio-ingang (6,3 mm mono telefoonaansluiting)
  Sync In (3,5 mm mono mini-jack)
  Sync Out (3,5 mm mono mini-jack)
  MIDI In
  MIDI uit
  USB Type B