Audiënt ID 22 USB audio interface

Audiënt ID 22 USB audio interface

Moog Mother 32

Moog Mother 32 Semi-modulaire analoge synthesizer

Moog DFAM Drummer From Another Mother

Moog DFAM

Moog's Drummer From Another Mother pakt een inventieve kijk op de conventionele percussie-synthese.

De Moog DFAM, is een op percussie gerichte analoge synthesizer met een ingebouwde step-sequencer. Nogmaals, Moog heeft een paneel met patchpunten aangebracht

€ 589,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Moog DFAM

Moog DFAM

Moog's Drummer From Another Mother pakt een inventieve kijk op de conventionele percussie-synthese.

De Moog DFAM, is een op percussie gerichte analoge synthesizer met een ingebouwde step-sequencer. Nogmaals, Moog heeft een paneel met patchpunten aangebracht, voor het geval je nog niet in een alternatieve dimensie bent gezogen.

Niemand denkt aan gekke productnamen zoals Moog en als zodanig heeft de Drummer From Another Mother echt geen verder commentaar nodig. Gelukkig rolt DFAM mooi van de tong, dus laten we daar bij.

Op papier lijkt de DFAM zijn voorganger, de Mother-32, op een aantal gebieden te overtreffen. Toegegeven, hij mist MIDI en de patchbay is kleiner, maar het heeft twee VCO's, oscillator sync en drie enveloppen (zij het vereenvoudigd voor percussie). Met zulke brede frequentieknoppen is het niet ideaal voor melodisch gebruik, maar het kan wel. De sequencer, vooral in de vorm van de 'naakte knop', is niet de ultieme keuze voor nauwkeurige melodische sequencing - maar nogmaals, met geduld is het haalbaar. Dit zou het punt echter enigszins missen omdat de focus zo duidelijk ligt op elektronische percussie.

De DFAM-ervaring is onmiddellijk, plezierig en vooral meeslepend.

Meer informatie
EAN0040232613227
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Moog DFAM Drummer From Another Mother
Uw waardering