Aanbieding!

Steinberg Cubase Artist 13 EDU

Oorspronkelijke prijs was: € 195,00.Huidige prijs is: € 179,00. inc. btw -  147,93 ex btw

-8%

Speciale Cubase : Steinberg Artist 13 EDU

voor educatie, docenten, studenten.

Steinberg staat al jaren een de top met het DAW pakket Cubase, het is een van de meest toon aangevende DAW-pakketten op de markt. Steinberg Cubase Artist 13 EDUcatief is een perfecte middenweg tussen de Cubase Pro-13 en de basis / instap steinberg Cubase Element. Cubase Artist bied ruim voldoende mogelijkheden en opties voor producers die voorop willen lopen met techniek en audio kwaliteit. Componeren, mixen, audio bewerken midi aansturen. Cubase artist bied ruim voldoende mogelijkheden.

1 op voorraad

steinberg

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

  • Gemakkelijk retour zending
  • Bestel uw bestelling voor 17.00 uur voor behandeling/verzending op dezelfde dag.
  • Computers 5-9 Dagen ivm maatwerk en duurtest
Gegarandeerd veilig afrekenen
betalen ideal webshop
Cubase artist 12
Steinberg Cubase Artist 13 EDU
 195,00 Oorspronkelijke prijs was: € 195,00. 179,00Huidige prijs is: € 179,00. inc. btw -  147,93 ex btw

Cubase Artist 13 EDU

voor educatie, docenten, studenten

Steinberg maker van het beroemde DAW pakket Cubase, door de jaren heen een van meest populaire en bekendste DAW-pakketten in de industrie. Steinberg Cubase Artist 13 Edu is een geschikte middenweg tussen de Cubase Pro-versie en de basis versie Cubase Element. Cubase Artist 13 bied uitstekende mogelijkheden en opties voor muzikanten die voorop willen lopen met de huidige techniek. Muziek Componeren, mixen, audio bewerken midi noteren het is allemaal mogelijk met de artist versie.

Ben je geen student \ docent kijk dan bij artist pro

Extra informatie

EAN

086792370538

Merk

Steinberg

Steinberg De Duitse firma  is gevestigd in Hamburg en werd in 1984 opgericht door Manfred Rürup en Karl Steinberg. De eerste versie's cubase werden op de veel gebruikt op de Atari computers. Later Cubase Audio en de eerste softeare met een MIDI en Audio combinatie. Steinberg valt onder yamaha en heeft inmiddels ook audio interfaces Steinberg kennen we natuurlijk van Cubase Pro en Cubase artist Van hun industriestandaard DAW Cubase tot hun geavanceerde integratie met de geluidssystemen van Yamaha, Steinberg biedt het soort tools dat elke creatieve producer, artiest en engineer kan waarderen. Dit is het bedrijf dat MIDI sequencing software en het VST protocol uitvond, een revolutie teweegbracht in de rol van computertechnologie in muziekproductie en de grenzen van postproductie verlegde. Of je nu je volgende plaat maakt of een oude verbetert, je zult zeker genieten van wat ze te bieden hebben. Muzikanten, componisten, postproductiespecialisten en technici - zoals je zult merken als je i4studio raadpleegt, hebben we allemaal één ding gemeen: ons werk zou niet hetzelfde zijn zonder de decennialange innovatie van Steinberg. Sterker nog, als je een computer gebruikt als onderdeel van je muziek- of audioproductieworkflow, is de kans groot dat Steinberg al een grote invloed heeft gehad op de manier waarop jij muziek maakt. Steinberg is al sinds het midden van de jaren 1980 betrokken bij computergebaseerde muziekproductie - ruim voordat computers gemeengoed werden in studio's. Ze hebben niet alleen de rest van de muziekproductie een belangrijke impuls gegeven, maar ook de rest van de muziekindustrie. Niet alleen hebben ze de rest van de wereld een voorsprong gegeven, maar het heeft er ook voor gezorgd dat ze daar tientallen jaren konden blijven.  
steinberg