Steinberg Cubase Pro 13 Education\Educatief

 335,00 inc. btw -  276,86 ex btw

Steinberg Cubase Pro 13 EE
Steinberg cubase pro 13 Educatief / Education volledige versie voor studenten, docenten en onderwijs instellingen, informeer naar de voorwaarde
Steinberg Cubase Pro 13 education biedt vele indrukwekkende nieuwe functies in een opmerkelijk krachtig softwarepakket. Het bevat veel nieuwe tools om uw creativiteit te vergroten en uw workflow te versnellen. Er is ook een nieuwe, moderne gebruikersinterface en verbeterde audiokwaliteit. Steinberg Cubase 11 maakt muziekproductie inspirerender, intuïtiever en flexibeler dan ooit tevoren.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

steinberg

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

 • Gemakkelijk retour zending
 • Bestel uw bestelling voor 17.00 uur voor behandeling/verzending op dezelfde dag.
 • Computers 5-9 Dagen ivm maatwerk en duurtest
Gegarandeerd veilig afrekenen
betalen ideal webshop
cubase pro 12 edu
Steinberg Cubase Pro 13 Education\Educatief
 335,00 inc. btw -  276,86 ex btw

Steinberg Cubase Pro 13 Education

Steinberg Cubase 12 Educatief / Education volledige versie voor studenten, docenten en onderwijs instellingen

Steinberg Cubase Pro 12 educatief biedt vele indrukwekkende nieuwe functies in een opmerkelijk krachtig softwarepakket. Het bevat veel nieuwe tools om uw creativiteit te vergroten en uw workflow te versnellen. Er is ook een nieuwe, moderne gebruikersinterface en verbeterde audiokwaliteit. Cubase 12 eduSpectrasonics Omnisphere 2.8 met USB-flashdrive.Power DAW computer Maand Aanbieding maakt muziekproductie inspirerender, intuïtiever en flexibeler dan ooit tevoren.

Volgende generatie audio-engine in Cubase Pro 13

De bekroonde Cubase-audio-engine heeft een kristalheldere 64-bit resolutie met drijvende komma bij een bemonsteringsfrequentie van 192 kHz, voor een ongerepte geluidskwaliteit die kenmerkend is voor de Cubase-muziekproductie. Het bevat ook echte surround-mogelijkheden, waarbij elk nummer en kanaal maximaal zes discrete kanalen biedt voor 5.1-surroundmixen

MediaBay Steinberg Cubase Pro 13

De mediaBay in steinberg cubase pro 10.5 educatief helpt u bij het vinden en organiseren van uw inhoud. Wanneer u met veel bestanden werkt, wilt u snel en gemakkelijk de inhoud vinden die u nodig hebt. Na het scannen van uw mappen, worden alle gevonden mediabestanden van de ondersteunde formaten weergegeven in de sectie Resultaten

ARA-ondersteuning Cubase Pro 12 Met Audio Random Access (ARA) -extensies kunt u uw audio nog eenvoudiger bewerken. Met ARA kunt u uw compatibele plug-ins – zoals SpectraLayers, Melodyne en meer – integreren en gebruiken, rechtstreeks in de Lower Zone Editor van uw DAW.

Ingekleurde mixerkanalen Cubase pro 13

Inkleuren van complete mixerkanalen in de MixConsole met trackkleuren. Hierdoor kunt u zich meer concentreren op uw mix door intuïtief de nummers te vinden waarnaar u op zoek bent.

Gecombineerd Selecteer gereedschap

Versnel uw bewerkingsworkflow door de selectiehulpmiddelen voor zowel objecten als bereiken te combineren. Ze kunnen beide gelijktijdig worden gebruikt met het bereikselectietool in het bovenste gedeelte en het selectiegereedschap in het onderste gedeelte van de track

Overzicht nieuwe Functie’s

        Advanced Audio Export – Save time with new export queues. 

 • Sampler Track 2 – New creative features including slicing, LFOs and legato glide. • Scale Assistant – Follow, quantize and play live to a set scale. .
 • Advanced Key Editor – Create perfect pitch bends and more. .
 • Global Tracks – Stay in sync more easily. .
 • Frequency 2 – Amazingly precise dynamic EQ for better mixing. .
 • Squasher – Improve leads, tame bass and enhance reverb for EDM. .
 • Score Editor – Workflow improvements and beautiful new fonts. .
 • New Samples – Six fresh, exclusive sound and loop sets. .
 • SuperVision – Super-flexible, customizable metering. .
 • Imager – Multiband stereo placement for perfect panning. .
 • MultiTap Delay Surround Support – Delay in up to 5.1 surround sound. .
 • Windows 10 Variable DPI – More scaling settings. .
 • Multiple Side-Chain – Improved input architecture. .
 • Eucon Support – Latest Avid console compatibility. .
 • VST Connect SE 5 – Resizable HiDPI-ready interface for remote recording. .
 • Workflow and UI Improvements – Refinements to make your working life easier. .
 • Apple Metal Acceleration – Enjoy maximum Mac performance. .
 • SpectraLayers One – Remarkable visual editing and audio source separation. .
 • Cubase Artists/Elements Upgrades – More bang for fewer bucks.

Extra informatie

EAN

4018271476604

Merk

Steinberg

Steinberg De Duitse firma  is gevestigd in Hamburg en werd in 1984 opgericht door Manfred Rürup en Karl Steinberg. De eerste versie's cubase werden op de veel gebruikt op de Atari computers. Later Cubase Audio en de eerste softeare met een MIDI en Audio combinatie. Steinberg valt onder yamaha en heeft inmiddels ook audio interfaces Steinberg kennen we natuurlijk van Cubase Pro en Cubase artist Van hun industriestandaard DAW Cubase tot hun geavanceerde integratie met de geluidssystemen van Yamaha, Steinberg biedt het soort tools dat elke creatieve producer, artiest en engineer kan waarderen. Dit is het bedrijf dat MIDI sequencing software en het VST protocol uitvond, een revolutie teweegbracht in de rol van computertechnologie in muziekproductie en de grenzen van postproductie verlegde. Of je nu je volgende plaat maakt of een oude verbetert, je zult zeker genieten van wat ze te bieden hebben. Muzikanten, componisten, postproductiespecialisten en technici - zoals je zult merken als je i4studio raadpleegt, hebben we allemaal één ding gemeen: ons werk zou niet hetzelfde zijn zonder de decennialange innovatie van Steinberg. Sterker nog, als je een computer gebruikt als onderdeel van je muziek- of audioproductieworkflow, is de kans groot dat Steinberg al een grote invloed heeft gehad op de manier waarop jij muziek maakt. Steinberg is al sinds het midden van de jaren 1980 betrokken bij computergebaseerde muziekproductie - ruim voordat computers gemeengoed werden in studio's. Ze hebben niet alleen de rest van de muziekproductie een belangrijke impuls gegeven, maar ook de rest van de muziekindustrie. Niet alleen hebben ze de rest van de wereld een voorsprong gegeven, maar het heeft er ook voor gezorgd dat ze daar tientallen jaren konden blijven.  
steinberg