Steinberg UR44C

Steinberg UR44C Audio / Midi Interface

Hosa CMM-500Y-MIX

Hosa CMM-500Y-MIX

Steinberg UR816C Audio / MIDI Interface

16 X 16 USB 3.0 AUDIO-INTERFACE

Kwaliteit moet altijd centraal staan ​​in uw opname-instellingen, wat de Steinberg UR816C exact samenvat. Het heeft uitgebreide ingangen en uitgangen voor het maken van opnames met meerdere sporen, uitzonderlijke microfoon voorversterkers, professionele functies zoals Word Clock, digitale ingangen / uitgangen en mute / dim-schakelaars - alles wat nodig is voor een eersteklas opname elke keer

Speciale prijs € 625,00 Normale prijs € 668,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
UR816

De Steinberg UR816C is de audio-interface die het hart van uw studio vormt. Met verbluffende Klasse-A D-PRE microfoonvoorversterkers en 32-bit / 192 kHz opnamekwaliteit levert het professionele resultaten in alle opzichten. Met de uitgebreide set microfooningangen kunt u zelfs een volledige drumset opnemen en met de HI-Z-ingangen kunnen elektrische gitaren netjes worden vastgelegd en perfect worden gevolgd met nul latency, dankzij de meegeleverde DSP-gebaseerde gitaarversterker-simulaties. Met de MIDI-aansluitingen kunt u verschillende controllers gebruiken. Met de digitale verbindingen kunt u uw studio uitbreiden door converters en word clock toe te voegen met de nieuwste jitterreductietechnologie, zodat andere professionele audioapparatuur perfect gesynchroniseerd wordt. De functie Dimmen en Dempen voegt extra functionaliteit van studiokwaliteit toe ... en dit alles kan met elke DAW worden gebruikt.

Leg de unieke magie van je band vast

Niets geeft de ware geest van een band beter weer dan iedereen die samen speelt. Met veel ingangen, uitgangen en opties voor het opnemen van zelfs complexe opstelling, kunt u met de UR816C deze unieke magie vastleggen. High-end D-PRE microfoonvoorversterkers leggen je zang en akoestische instrumenten in verbluffende details vast, terwijl Hi-Z-, lijn-, digitale en MIDI-ingangen, evenals DSP-effecten, ervoor zorgen dat elk instrument impact heeft. Met wachttijdvrije bewaking, robuuste bouwkwaliteit en naadloze compatibiliteit met Macintosh / Windows-computers en iOS-apparaten, is de Steinberg UR816C de beste vriend van een band.

Meer informatie
EAN4957812650205
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Steinberg UR816C Audio / MIDI Interface
Uw waardering