Koop nu, Betaal later - Koop nu, betaal later | Verzending op dezelfde dag | 2 jaar garantie | Installatieservice

Arturia Minibrute 2 analog synthesizer Synthesizers

Arturia Minibrute 2 analog synthesizer

Studiologic Sledge 2.0 Black synthesizer B-stock Synthesizers

Studiologic Sledge 2.0 Black synthesizer B-stock

Arturia Minibrute 2s

Een opwindende evolutie in het MiniBrute-verhaal, Arturia MiniBrute 2S blijft trouw aan de rauwe geluidvormende kracht van het iconische origineel, terwijl het opwindende nieuwe functies en mogelijkheden toevoegt.
MiniBrute 2S combineert de beste elementen van een analoge synthesizer met een intuïtieve step-sequencer en opwindende semi-modulaire architectuu

€ 425,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Arturia

Arturia, opgericht in Grenoble, Frankrijk in 1999, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van muzieksoftware en hardware voor professionele en amateurmuzikanten.
Het is een team van gepassioneerde mensen toegewijd aan muzikanten bij arturia. Ze durven originele en andere instrumenten te creëren, nieuwe ervaringen te bedenken en producten opnieuw uit te vinden. Naast de Brute synthesizers ook bekend van de keystep pro. NEW verwacht de arturia polybrute

een van de meest populaire producten is een arturia keyboard de arturia minilab mk2

Een opwindende evolutie in het MiniBrute-verhaal, Arturia MiniBrute 2S blijft trouw aan de rauwe geluidvormende kracht van het iconische origineel, terwijl het opwindende nieuwe functies en mogelijkheden toevoegt.
MiniBrute 2S combineert de beste elementen van een analoge synthesizer met een intuïtieve step-sequencer en opwindende semi-modulaire architectuur. De parameters zijn duidelijk ingedeeld en creëren geluid dat boordevol persoonlijkheid en houding zit. De multi-patroon, triple-layer, 64-stappen sequencer biedt opwindende nieuwe manieren om muziek te creëren, maar neemt de moeite van het programmeren van patronen weg. Een serieuze zelfstandige synth, MiniBrute 2S kan ook worden uitgebreid met behulp van de uitgebreide patchbay en het centrum van uw modulaire systeem worden. Sluit het aan op een RackBrute en bewaar uw hele collectie in een stijlvol, robuust Eurorack-ecosysteem.

Een prachtig doordachte sequencing analoge synth, een essentiële link naar de modulaire wereld en een instrument dat met je meegroeit. MiniBrute 2S helpt u geluiden te maken die niemand ooit eerder heeft gehoord.

Meer informatie
MerkArturia
EAN3760033531175