apollo twin x quad

Universal Audio Apollo Twin X Quad

Warm Audio WA73 microfoonvoorversterker

Warm Audio WA73 microfoonvoorversterker

Universal Audio Apollo X4

Waardering:
97% of 100

Universal Audio Apollo X4

Met de universal audio Apollo x4 kunnen muzikanten en producers eenvoudig grotere projecten volgen, overdubben en mixen met elite-klasse A / D- en D / A-conversie, vier Unison-compatibele voorversterkers en QUAD Core realtime UAD-plug-inverwerking - allemaal in een desktop Thunderbolt 3 audio-interface voor Mac en Windows

€ 1.769,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
UA Apollo X4

Universal Audio

Universal Audio is de wereldleider in Thunderbolt-audio-interfaces (apollo twin x, apollo x serie), analoge opnamehardware en UAD-audio-plug-ins (UAD  Satellite)
UA Audio Interfaces zijn 's werelds meest geprezen professionele opname-interfaces voor Mac en Windows en geven project- en commerciële studio's superieure A / D- en D / A-conversie met de klank, het gevoel en de realtime workflow van klassieke analoge opname.
Al meer dan 15 jaar leveren UAD Powered Plug-Ins 's werelds meest authentieke analoge hardware-emulaties voor Mac en Windows. Aangedreven door UAD-2 DSP Accelerator-hardware, krijg je klassiek studiogeluid dat moeilijk of onmogelijk te bereiken is met native opnamesystemen.

Nu met gratis LUNA software

Universal Audio Apollo X4

Met de universal audio Apollo x4 kunnen muzikanten en producers eenvoudig grotere projecten volgen, overdubben en mixen met elite-klasse A / D- en D / A-conversie, vier Unison-compatibele voorversterkers en QUAD Core realtime UAD-plug-inverwerking - allemaal in een desktop Thunderbolt 3 audio-interface voor Mac en Windows.

Gebouwd op 60 jaar UA-ervaring op het gebied van audio-vakmanschap, overtreft Apollo x4 vol vertrouwen alles in zijn klasse, met 127 dB D / A dynamisch bereik en een meegeleverde bundel UAD analoge emulatie plug-ins, waardoor u een volledig gevulde analoge studio krijgt, precies op uw bureaublad.

Opnemen en mixen met A / D- en D / A-conversie van topklasse uit de apollo x4 - met het grootste dynamische bereik en de laagste ruis van elke desktop interface.

Opnemen en mixen met A / D- en D / A-conversie van topklasse - met het grootste dynamische bereik en de laagste ruis van elke desktop interface.

Vier Unison-ingeschakelde voorversterkers - volg grotere projecten met vrijwel geen latency via voorversterker emulaties van Helios, Neve, API, Manley en meer *

Aan boord van de apollo x4 is een UAD QUAD Core-verwerking deze laat je tracken en mixen met de meegeleverde Teletronix LA-2A en 1176 compressoren, Pultec EQ's en 610 ‑ B Tube Preamp & EQ plug-ins.

Cascade maximaal 4 Apollo-interfaces en 6 UAD-2-apparaten via Thunderbolt, en voeg DSP en I / O toe naarmate uw studio groeit

Vier Unison-voorversterkers: krijg het echte geluid van Neve, Helios, API & meer

Universal audio Apollo x4 beschikt over vier Unison-compatibele microfoonvoorversterkers, waarmee u nauwkeurige mic voorversterker emulaties van Neve, Helios, API, Manley, Universal Audio en nog veel meer kunt volgen. Exclusief voor UA Audio Interfaces, zorgt Unison-technologie voor de toon van deze veelgevraagde buis en solid-state microfoonpres - inclusief hun ingangsimpedantie, versterkings stadium "sweet spots" en het circuit gedrag op componentniveau van de originele hardware.

Het geheim van Unison is de hardware-software-integratie tussen de microfoon voorversterkers van Apollo en de ingebouwde UAD QUAD Core DSP-versnelling. Plaats eenvoudig een Unison-voorversterkerplug-in op uw microfooningang in Apollo Console-software, en deze configureert de impedantie van de Apollo-interface fysiek opnieuw - zodat u kunt genieten van de klassieke geluiden van 's werelds meest opgenomen microfoon voorversterkers.

Meer informatie
EAN819937002519
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Universal Audio Apollo X4
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!