Warm audio wa 273

Warm Audio WA273 EQ 2-kanaals microfoon preamp en EQ

Warm wa12

Warm Audio WA12 MKII mic pre-amp

Warm Audio TB12 Tone Beast microfoonvoorversterker Black

De TB12 Tone Beast Black is een volledig professioneel voorversterkerontwerp met veel gain die moeiteloos een scala aan bronnen kan vastleggen. Het is een Zwitsers zakmes vol opties en tonen. Met eersteklas CineMag-transformatoren en meerdere discrete signaalpaden is het moeilijk om het grote, gedurfde, volledig professionele geluid van de Tone Beast te verslaan voor deze prijs

€ 649,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TB12 B

De TB12 Tone Beast Black is een volledig professioneel voorversterkerontwerp met veel gain die moeiteloos een scala aan bronnen kan vastleggen. Het is een Zwitsers zakmes vol opties en tonen. Met eersteklas CineMag-transformatoren en meerdere discrete signaalpaden is het moeilijk om het grote, gedurfde, volledig professionele geluid van de Tone Beast te verslaan voor deze prijs.

De Tone Beast Black is een microfoon die graag wordt gepusht en wanneer je wordt ingedrukt, zal je signaal zo zoet worden gekleurd. De 2 opamps en 2 uitgangstransformatoren bij het omdraaien van hun schakelaars lijken niet veel anders te zijn, maar als je de pre in harmonische vervorming drijft, wordt het unieke karakter van elk van deze componenten duidelijk. De Tone Beast Black is aanpasbaar en stelt gebruikers in staat om hun eigen opamps te vinden en te verwisselen. Met de uitgangsbesturing op de TB12 kunt u het signaal dat de voorversterker verlaat, beperken, zelfs wanneer u de versterking naar zeer hete niveaus duwt, waardoor u maximale controle krijgt.

Bij het ontwerpen van de TB12 Tone Beast Black was ons doel om een ​​microfoonvoorversterker betaalbaar te maken en boordevol opties, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en ontwerpparameters die dit type microfoonvoorversterker zo wenselijk maken.

Meer informatie
Price € 649,00
EAN 860001767902
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Warm Audio TB12 Tone Beast microfoonvoorversterker Black
Uw waardering