ADAM Audio S2V Set B-stock Studio Monitoren Adam studio monitor

ADAM Audio S2V Set B-stock Studio Monitoren

ADAM Audio Sub12 12 inch Actieve Subwoofer Adam studio monitor

ADAM Audio Sub12 12 inch Actieve Subwoofer

ADAM Audio S3V Powered Midfield Studio Monitor SET B-stock

ADAM Audio S3V 3-weg Powered Midfield Studio Monitor SET B-Stock

Set ADAM S3V In perfecte staat, met garantie.

De ADAM Audio S3V is een actieve verticale 3-weg studiomonitor bedoeld voor middenveldtoepassingen. Ondanks zijn relatief compacte afmetingen, levert de S3V het vermogen en de nauwkeurigheid die professionele ingenieurs eisen van een nauwkeurige monitor van referentiekwaliteit; het reproduceren van audio met hoge resolutie en volledige bandbreedte met verbluffende helderheid. ADAM's 3e generatie S-serie monitoren zijn in Berlijn ontworpen volgens de strengste toleranties en zijn voorzien van de allernieuwste technologie, waaronder nieuwe Extended Linear Excursion (ELE) woofer en DCH midrange driver ontwerpen, evenals de S-ART tweeter - een bijgewerkte, nog nauwkeurigere versie van ADAM's veelgeprezen versnelde lintontwerp. Met zijn liniaal-platte 32Hz-50kHz frequentiebereik, ultrabreed en stabiel stereobeeld, krachtige PWM ICE tri-versterking en ultralage vervorming,

€ 3.599,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Adam Audio Studio Monitors

ADAM-audio monitors hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd als de beste tool voor geluidstechnici op basis van onze technologische innovaties op het gebied van luidsprekertechnologie. Deze vooruitgang heeft geholpen om de onmiddellijk identificeerbare sonische kenmerken van onze luidsprekers te definiëren: nauwkeurig en transparant, met hoge definitie.

ADAM Audio blijft het spel van professionele monitoring veranderen, hun reeks gerespecteerde monitoren en subwoofers de ontvangers van lovende recensies en waardering van audio-experts en opnametechnici over de hele wereld

 

De beste Adam Audio Studio Monitors koop je bij i4 Studio!

Ben je nog op zoek naar goede studio monitoren voor in de studio? Als muzikant, producer of opkomend artiest is het belangrijk dat je de juiste apparatuur gebruikt om zo het beste geluid te creëren. Bij i4 Studio kunnen we je daar zeker meer verder helpen! Wij verkopen de beste Adam Audio Studio Monitors en nog veel meer apparatuur waar jij de beste, sterkste en mooiste geluiden mee kunt produceren. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daarom kun je van ons eerlijk advies verwachten, mede door onze ruime kennis en ervaring in dit vakgebied. Ben je nieuwsgierig naar ons assortiment in Audio Adam apparatuur of andere studioapparatuur? Bezoek dan onze website of maak een afspraak in onze showroom!

The Brand of Adam Audio

De Adam Audio Studio Monitor is eigenlijk een onmisbaar product voor iedere producent. De reputatie van deze apparatuur is wereldwijd hoog, het is een heel bekend merk op het gebied van studio-techniek. Met hun technologische innovaties kan Adam Audio zich definiëren als nauwkeurig en transparant, met een hoge definitie aan geluid. Daarnaast blijft dit merk zich onderscheiden en ontwikkelen op het gebied van professionele monitoring en de reeks van hun huidige monitoren. Ze ontvangen veel lovende recensies en een hoge waardering van de audio-experts zoals muzikanten en producers over de hele wereld. Er is een groot aanbod in verschillende geluidsboxen voor diverse tarieven. Zo is er voor iedere muziekliefhebber een goede keuze te maken.

De apparatuur van i4 Studio Adam Audio is voor studio monitoren een razend populair merk die veel wordt gebruikt in de muziekwereld. Naast dit succesvolle merk biedt i4 Studio nog veel meer aan. Ben je als producent op zoek naar studio apparatuur? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van Recording Bundle en audio interface tot aan synthesizers, je vindt het allemaal bij ons. Wij werken samen met allerlei verschillende fabrikanten, zo kun je zelf je favoriete brand kiezen uit ons brede assortiment. En we weten als geen ander dat het aanschaffen van nieuwe apparatuur een prijskaartje heeft, daarom is het ook mogelijk om bij ons tweedehands Audio Adam apparatuur aan te schaffen. Ook kun je je oude apparatuur als studio computers inleveren, zo geef je het een nieuw leven. Je draagt dan bij aan een gezond milieu, en iemand anders heeft plezier van jouw apparaat, een win-win situatie.

Voor welke Studio Monitor ga jij? Of je nu een beginnende muzikant bent of nieuwe studio apparatuur zoekt voor in je reeds uitgebreide thuisstudio, je vindt het allemaal bij i4 Studio! Een van de populairste geluidsboxen die wij aanbieden is van het merk Adam Audio, een wereldwijde liefhebber in de muziekindustrie. Naast dit geweldige merk bieden we ook andere studioapparatuur aan, zowel gloednieuw als tweedehands. Wil je toch liever onze apparatuur in het echt komen bewonderen? Dat is ook zeker mogelijk! Je kunt op afspraak langskomen in onze showroom en werkplaats voor assemblage en installatie klussen. Mocht je gebruik willen maken van onze installatieservice voor je nieuwe Audio Adam dan is dat ook mogelijk. Bekijk onze website voor de mogelijkheden en neem contact met ons op.

ADAM Audio S3V 3-weg Powered Midfield Studio Monitor SET B-stock

De ADAM Audio S3V is een actieve verticale 3-weg studio monitor bedoeld voor middenveldtoepassingen. Ondanks zijn relatief compacte afmetingen, levert de S3V het vermogen en de nauwkeurigheid die professionele ingenieurs eisen van een nauwkeurige monitor van referentiekwaliteit; het reproduceren van audio met hoge resolutie en volledige bandbreedte met verbluffende helderheid. ADAM's 3e generatie S-serie monitoren zijn in Berlijn ontworpen volgens de strengste toleranties en zijn voorzien van de allernieuwste technologie, waaronder nieuwe Extended Linear Excursion (ELE) woofer en DCH midrange driver ontwerpen, evenals de S-ART tweeter - een bijgewerkte, nog nauwkeurigere versie van ADAM's veelgeprezen versnelde lintontwerp. Met zijn liniaal-platte 32Hz-50kHz frequentiebereik, ultrabreed en stabiel stereobeeld, krachtige PWM ICE tri-versterking en ultralage vervorming

9 "ELE-driver met lage frequentie
De drivers in de monitorluidsprekers uit de S-serie van ADAM Audio profiteren van jarenlang intern onderzoek en ontwikkeling en profiteren van de nieuwste technologische en materiaalkunde. Nieuw ontwikkeld voor de S-serie, ADAM's Extended Linear Excursion (ELE) basdrivers maken gebruik van de Symmetrical Magnet Assembly (SMA) om een ​​geoptimaliseerde weergave van lage frequenties te leveren met een groter dynamisch bereik en vrij van kleuring. De ELE-driver heeft een stijve, maar toch lage massa honingraat-driverconus; een zeer efficiënte, zelfkoelende lineaire magneetsamenstelling; lineaire vering- en dempingssystemen met een verliesarme luidsprekerombouw; een geventileerde symmetrische spreekspoel; en een geoptimaliseerd chassis / mandontwerp van de bestuurder. De 23 cm woofer van de S3V breidt de respons uit tot 32 Hz,

4 "DCH midrange driver
Met een unieke hybride koepel / kegelconstructie uit één stuk die speciaal is ontworpen voor de S-serie door ADAM's in-house ingenieurs, behandelt de 4 "DCH MF-driver van de S3V het kritieke middengebied met extreme precisie, waardoor je zang en instrumenten gemakkelijk in de stereoveld, er zeker van dat uw mix zich zal vertalen naar de wereld buiten uw studio. Door de beste eigenschappen van zowel conus- als dome-drivers te combineren, is de DCH-middenreeks zowel zoet als zeer gedetailleerd, waardoor u gedurende lange perioden kunt werken zonder vermoeidheid van het luisteren.