Facebook Pixel
Studiologic SL Mixface (B-Stock) Midi controllers

Studiologic SL Mixface (B-Stock)

Empirical Labs EL7 Fatso Jr Compressor

Empirical Labs EL7 Fatso Jr

Studiologic SL88 STUDIO master klavier (B-Stock)

B-stock in nieuwstaat met volledige garantie

De SL88 Studio is een lichtgewicht high-end MIDI keyboard / controller. Ondanks het gewogen toetsenbord met hamerklavier weegt het keyboard slechts 14 kilo.

De SL Studio maakt gebruik van de nieuwste hameractie-keybedtechnologie van FATAR voor het beste pianogevoel.

€ 315,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Studiologic Sl88 B-stock

De SL88 Studio is een lichtgewicht high-end MIDI keyboard / controller. Ondanks het gewogen toetsenbord met hamerklavier weegt het keyboard slechts 14 kilo

De SL Studio breidt de SL CONTROLLERS-lijn uit en biedt de perfecte combinatie van lichtheid en alle krachtige functies van de productlijn. In samenwerking met muzikanten hebben we een gebruikersinterface gecreëerd die perfect is voor snelle navigatie en configuratie, maar ook uitstekende diepgaande controle biedt. De SL88 Studio staat ​​klaar om het hart van uw setup te zijn. Alles op een nieuwe verfrissende manier.

De SL Studio maakt gebruik van de nieuwste hameractie-keybedtechnologie van FATAR voor het beste pianogevoel. TP / 100LR is opmerkelijk lichter dan alle andere. Elk van de toetsen biedt 3 contacten voor superieure prestaties. Met respect voor de volledige gewogen aanraking van de echte piano-actie, garandeert het nieuwe ontwerp een zeer vloeiend en authentiek gevoel. De resultaten van deze combinatie zijn gewoon geweldig.

Meer informatie
EAN8034141640513
OOK INTERESSANT
  1. Presonus Faderport 8 DAW controller B-stock Midi controllers
    Presonus Faderport 8 DAW controller B-stock
    Speciale prijs € 375,00 Normale prijs € 499,00