UDG Ultimate SlingBag Trolley Set DeLuxe Black Camo Orange Inside Trolleys

UDG Ultimate SlingBag Trolley Set DeLuxe Black Camo Orange Inside

UDG Ultimate DIGI Trolley To Go Black Camo Orange Inside Trolleys

UDG Ultimate DIGI Trolley To Go Black Camo Orange Inside

UDG Ultimate Trolley To Go Black

UDG Ultimate Trolley To Go Black

The UDG trolleys To Go is specially designed to cater to the growing demand of the Airlines.

€ 185,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

UDG Gear

UDG staat voor sublieme kwaliteit, innovatie, comfort, stijl en duurzaamheid.

Onze missie is om producten van topkwaliteit te creëren, DE marktleider te zijn in ons vakgebied en toch echte waar voor uw geld te vertegenwoordigen. DJ's en producenten over de hele wereld vertrouwen op onze producten om hun investeringen in apparatuur, vinyl, cd's en andere kleine maar waardevolle versnellingen te beschermen.

UDG heeft de nummer één merkpositie ingenomen, simpelweg omdat klanten weten dat een UDG-product ongeëvenaard is. Het bedrijf verwierf zeer snel respect en steun van de topprofessionals in de wereldwijde muziekindustrie, onder een simpele pretentie: het bouwen van de perfecte uitrustingstas.

We begonnen in 2000 in de wetenschap dat de metalen LP-flightcase omslachtig was voor DJ's om te dragen, scherpe randen had die kunnen verwonden en meestal erg zwaar was. Hoewel het de platen heel goed beschermde, was het niet gebruiksvriendelijk, dus we dachten dat er een gemakkelijkere en gemakkelijkere manier moest zijn voor reizende muzikanten om hun spullen te vervoeren.

Begin 2000 begonnen we, gebruikmakend van al onze ervaring in de elektronische muziekscene en in gesprek met 's werelds beste DJ's, met de ontwikkeling van de ultieme alternatieve platentas - de UDG SoftBag®.

Tegenwoordig is het UDG-assortiment uitgegroeid tot een uitgebreid assortiment tassen, koffers en cd-portemonnees voor elke toegewijde DJ. U kunt altijd de ideale UDG-tas kopen voor uw kostbare verzameling muziek en uitrusting.

UDG Ultimate Trolley To Go Black

The UDG trolleys To Go is specially designed to cater to the growing demand of the Airlines.

Specifications:

  • Color: Black
  • Outer dimensions: cm: 36 x 44 x 26 | inch: 14.2 x 17.3 x 10.2
  • Inner dimensions: cm: 30 x 32 x 15 | inch: 11.8 x 12.6 x 5.9
  • Material: Water Resistant Nylon 420D
  • Protections: Foam padded main compartment
  • Extras: Retractable handle with new 3-stage internal trolley system<br>Large front pocket for accessories & smaller gears<br>Integrated combination lock<br>Detachable ergonomic shoulder strap<br>Smooth rolling in-line wheels
  • Fits: 50 LP's or 2x CD Wallet 128 or MIDI Controller + Accessories. Fits up to 13" laptop. See description for details and check "By Device".
Meer informatie
MerkUDG Gear
EAN8717228273322
Amazon min vk128.72