apollo twin x quad

Universal Audio Apollo Twin X Quad

audient id14 usb interface audio

Audient ID14 Audio Interface USB

Universal Audio Apollo X4

Waardering:
97% of 100

Met de universal audio Apollo x4 kunnen muzikanten en producers eenvoudig grotere projecten volgen, overdubben en mixen met elite-klasse A / D- en D / A-conversie, vier Unison-compatibele voorversterkers en QUAD Core realtime UAD-plug-inverwerking - allemaal in een desktop Thunderbolt 3 audio-interface voor Mac en Windows

€ 1.769,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
UA Apollo X4

Met de universal audio Apollo x4 kunnen muzikanten en producers eenvoudig grotere projecten volgen, overdubben en mixen met elite-klasse A / D- en D / A-conversie, vier Unison-compatibele voorversterkers en QUAD Core realtime UAD-plug-inverwerking - allemaal in een desktop Thunderbolt 3 audio-interface voor Mac en Windows.

Gebouwd op 60 jaar UA-ervaring op het gebied van audio-vakmanschap, overtreft Apollo x4 vol vertrouwen alles in zijn klasse, met 127 dB D / A dynamisch bereik en een meegeleverde bundel UAD analoge emulatie plug-ins, waardoor u een volledig gevulde analoge studio krijgt, precies op uw bureaublad.

Opnemen en mixen met A / D- en D / A-conversie van topklasse - met het grootste dynamische bereik en de laagste ruis van elke desktop interface.

Opnemen en mixen met A / D- en D / A-conversie van topklasse - met het grootste dynamische bereik en de laagste ruis van elke desktop interface.

Vier Unison-ingeschakelde voorversterkers - volg grotere projecten met vrijwel geen latency via voorversterker emulaties van Helios, Neve, API, Manley en meer *

Aan boord van de apollo x4 is een UAD QUAD Core-verwerking deze laat je tracken en mixen met de meegeleverde Teletronix LA-2A en 1176 compressoren, Pultec EQ's en 610 ‑ B Tube Preamp & EQ plug-ins.

Cascade maximaal 4 Apollo-interfaces en 6 UAD-2-apparaten via Thunderbolt, en voeg DSP en I / O toe naarmate uw studio groeit

Vier Unison-voorversterkers: krijg het echte geluid van Neve, Helios, API & meer

Universal audio Apollo x4 beschikt over vier Unison-compatibele microfoonvoorversterkers, waarmee u nauwkeurige mic voorversterker emulaties van Neve, Helios, API, Manley, Universal Audio en nog veel meer kunt volgen. Exclusief voor UA Audio Interfaces, zorgt Unison-technologie voor de toon van deze veelgevraagde buis en solid-state microfoonpres - inclusief hun ingangsimpedantie, versterkings stadium "sweet spots" en het circuit gedrag op componentniveau van de originele hardware.

Het geheim van Unison is de hardware-software-integratie tussen de microfoon voorversterkers van Apollo en de ingebouwde UAD QUAD Core DSP-versnelling. Plaats eenvoudig een Unison-voorversterkerplug-in op uw microfooningang in Apollo Console-software, en deze configureert de impedantie van de Apollo-interface fysiek opnieuw - zodat u kunt genieten van de klassieke geluiden van 's werelds meest opgenomen microfoon voorversterkers.

Meer informatie
EAN819937002519
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Universal Audio Apollo X4
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!