hedd type 5 studio monitor

HEDD Type 5 Set B-stock

Sdd320 Roland

Roland Dimension D SDD-320 Vintage Analog Stereo Chorus USED

Adam A77x SET Used

B-Stock/Used. In opdracht van klant.

VERKOCHT !

Een paar maanden gebruikt, ivm vertrek buitenland nu te koop !

De ADAM A77X is een horizontaal ontworpen monitor die alle technische innovaties in de AX-serie combineert.

€ 1.295,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Adam A77x SET Used

Adam Audio Studio Monitors

ADAM-audio monitors hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd als de beste tool voor geluidstechnici op basis van onze technologische innovaties op het gebied van luidsprekertechnologie. Deze vooruitgang heeft geholpen om de onmiddellijk identificeerbare sonische kenmerken van onze luidsprekers te definiëren: nauwkeurig en transparant, met hoge definitie.

ADAM Audio blijft het spel van professionele monitoring veranderen, hun reeks gerespecteerde monitoren en subwoofers de ontvangers van lovende recensies en waardering van audio-experts en opnametechnici over de hele wereld

Adam A77x B-Stock/Used.

 

VERKOCHT !

Een paar maanden gebruikt, ivm vertrek buitenland nu te koop !

In opdracht van klant.

De ADAM A77X is een horizontaal ontworpen monitor die alle technische innovaties in de AX-serie combineert. Vanwege de krachtige, compressievrije geluidsweergave en uitstekende stralingskenmerken, is het geschikt voor zowel nearfield- als Midfield.

De speciale eigenschap van de ADAM A77X is het 2 1⁄2-wegsysteem. Beide 7 "woofers beginnen samen te werken bij 38 Hz en bij 400 Hz verdwijnt één woofer en blijft alleen de tweede woofer in de middentonen tot 3 kHz werken. Dit voorkomt interferenties en mogelijke fase-annulering in het kritieke middenbereik. Hoewel frequentieovergangen en mogelijke vervormingen buiten deze gebieden liggen, is het menselijk oor bijzonder gevoelig voor middenfrequenties.

 

Meer informatie
EAN4260113160015
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adam A77x SET Used
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!