electrix filter factory USED

electrix filter factory USED

Adam A77x SET Used

Adam A77x SET Used

HEDD Type 5 Set B-stock

B-stock 1 Monitor NEW, 1 monitor uit de doos geweest,
lees: eigenlijk een nieuwe set ;)

Het HEDD Type 05-model is een echte multitasker. De sterke prestaties, digitale connectiviteit en het compacte formaat maken het de ideale keuze voor mobiele uitzendstations, opnamestudio's, meerkanaalsconfiguraties en VoIP-conferenties. De Type 05 is gebaseerd op een tweewegsysteem dat een solide basis en een hoge mate van nauwkeurigheid biedt in het frequentiebereik tussen 45Hz en 50kHz door het samenspel tussen een 6 "-woofer en een Air Motion Transformer met hoge resolutie te coördineren ( HEDD AMT

€ 699,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Type 5-Set

HEDD Type 05 SET

B-stock 1 Monitor NEW, 1 monitor uit de doos geweest,
lees: eigenlijk een nieuwe set ;)

Het HEDD Type 05-model is een echte multitasker. De sterke prestaties, digitale connectiviteit en het compacte formaat maken het de ideale keuze voor mobiele uitzendstations, opnamestudio's, meerkanaalsconfiguraties en VoIP-conferenties. De Type 05 is gebaseerd op een tweewegsysteem dat een solide basis en een hoge mate van nauwkeurigheid biedt in het frequentiebereik tussen 45Hz en 50kHz door het samenspel tussen een 6 "-woofer en een Air Motion Transformer met hoge resolutie te coördineren ( HEDD AMT ).

Type 05 is, net als al onze Series ONE studiomonitors , bovendien uitgerust met een modulair verbindingssysteem. Naast standaard analoge XLR- en RCA-verbindingen, beschikt de Type 05 over een lege kaartsleuf die we hebben ontworpen om Dante (Audio-over-IP) en andere digitale audioprotocollen te lezen.

Meer informatie
Price € 699,00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HEDD Type 5 Set B-stock
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!