Facebook Pixel
Warm Audio WA-251 Tube condensatormicrofoon Studio Microfoon

Warm Audio WA-251 Tube condensatormicrofoon

WA-47 jr FET condensator microfoon Studio Microfoon

WA-47 jr FET condensator microfoon

WA-47 Tube condensator microfoon

De WA-47 is een volledig vacuümbuis, groot membraan, transformator gebalanceerd, multi-patroon (9), grote condensatormicrofoon, gebaseerd op de klassieke '47 die de afgelopen 50+ jaar op talloze hitrecords is gebruikt. De WA-47 is ontworpen voor professionele studio's, thuisstudio's, live- en uitzendingstoepassingen en klinkt geweldig op zang, akoestische / elektrische gitaren, akoestische / elektrische bas, drums, piano, strijkers, koperblazers / houtblazers en een hele reeks andere bronnen. De klassieke '47 werd extreem populair in de jaren 1960 en wordt nu beschouwd als een van de grootste microfoons die ooit zijn gemaakt

€ 909,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Warm Audio produceert populaire felbegeerde professionele audioapparatuur, waaronder; microfoon voorversterkers, compressoren, equalizers en microfoons die in eigen huis zijn ontworpen, ontwikkeld en getest in Texas, VS. Warm Audio heeft tot nu toe (10 oktober 2017) meer dan 10 innovatieve producten op de Pro Audio-markt geïntroduceerd die meerdere nominaties en prijzen hebben ontvangen van gerenommeerde professionals uit de industrie (TEC Awards, Sound On Sound Awards, Resolutions Awards, MusicTech Awards en Music Inc. Editors Choice Awards).

De WA-47 is een volledig vacuümbuis, groot membraan, transformator gebalanceerd, multi-patroon (9), grote condensatormicrofoon, gebaseerd op de klassieke '47 die de afgelopen 50+ jaar op talloze hitrecords is gebruikt. De WA-47 is ontworpen voor professionele studio's, thuisstudio's, live- en uitzendingstoepassingen en klinkt geweldig op zang, akoestische / elektrische gitaren, akoestische / elektrische bas, drums, piano, strijkers, koperblazers / houtblazers en een hele reeks andere bronnen. De klassieke '47 werd extreem populair in de jaren 1960 en wordt nu beschouwd als een van de grootste microfoons die ooit zijn gemaakt. De klassieke '47 wordt tegenwoordig nog steeds veel gebruikt in professionele opnamestudio's, maar is uiterst zeldzaam en duur in aanschaf geworden.

Het ontwerpen van de WA-47 om te klinken als de klassieke '47 was geen gemakkelijke taak, vooral gezien het feit dat sommige vintage componenten niet langer beschikbaar zijn. We vergeleken en luisterden naar 2 verschillende vintage '47 microfoons en ontdekten dat ze allebei geweldig klonken maar ook een beetje anders klonken. Deze vergelijkingstests werden de maatstaf voor het afstemmen van onze WA-47-sonics om precies te zitten met deze 2 vintage '47-microfoons. We zijn verheugd om zo'n prachtig klinkende klassieker op de markt te brengen tegen een prijs die voor meer mensen dan ooit te bereiken is. We zijn ook trots om te vermelden dat de WA-47 legitiem niet te onderscheiden is van de vintage '47's die we op verschillende bronnen hebben gecontroleerd.

Zoals bij alle Warm Audio-producten, richten we ons sterk op kwaliteitscomponenten om ervoor te zorgen dat we het best klinkende product mogelijk maken. De WA-47 zit vol met topcomponenten die zorgvuldig zijn ingekocht bij veel van de beste pro-audio componenten leveranciers ter wereld.

Meer informatie
MerkWarm Audio
EAN713541493117