Facebook Pixel
WA-47 jr FET condensator microfoon Studio Microfoon

WA-47 jr FET condensator microfoon

WA-87 FET Black condensator microfoon Studio Microfoon

WA-87 FET Black condensator microfoon

Warm Audio WA-87 FET condensator studio microfoon

Warm Audio WA-87 FET condensator studio microfoon

De klassieke '87 is misschien wel de meest gebruikte grootmembraan-condensatormicrofoon in de populaire opnamegeschiedenis. In plaats van ons WA-87-circuit te baseren op de huidige incarnaties van deze microfoon, hebben we besloten de vroege circuitontwerpen van bijna een halve eeuw nauwlettend te volgen

€ 535,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Warm Audio produceert populaire felbegeerde professionele audioapparatuur, waaronder; microfoon voorversterkers, compressoren, equalizers en microfoons die in eigen huis zijn ontworpen, ontwikkeld en getest in Texas, VS. Warm Audio heeft tot nu toe (10 oktober 2017) meer dan 10 innovatieve producten op de Pro Audio-markt geïntroduceerd die meerdere nominaties en prijzen hebben ontvangen van gerenommeerde professionals uit de industrie (TEC Awards, Sound On Sound Awards, Resolutions Awards, MusicTech Awards en Music Inc. Editors Choice Awards).

Warm Audio WA-87 FET condensator studio microfoon

De klassieke '87 is misschien wel de meest gebruikte grootmembraan-condensatormicrofoon in de populaire opnamegeschiedenis. In plaats van ons WA-87-circuit te baseren op de huidige incarnaties van deze microfoon, hebben we besloten de vroege circuitontwerpen van bijna een halve eeuw nauwlettend te volgen.

Zoals het geval is met veel klassieke microfoons, geven ingenieurs die met verschillende versies van deze microfoons hebben gewerkt vaak de voorkeur aan het warmere, meer vergevingsgezinde karakter van de eerder in de handel verkrijgbare modellen. De wens om de warme toon van deze klassieke microfoon tegen een betaalbare prijs opnieuw te introduceren bij een geheel nieuwe generatie opnamekunstenaars was de inspiratie achter de warm audio WA-87.

Het belang van een goede microfoon kan niet genoeg worden benadrukt; maar helaas is het vinden van een werkelijk geweldige microfoon binnen een budget altijd een uitdaging geweest voor aspirant-ingenieurs. Er zijn zeer bruikbare microfoons beschikbaar voor mensen met een beperkt budget; maar klassieke studiomicrofoons zijn voor de meeste mensen financieel buiten bereik. We hebben alles wat we weten over het overbruggen van deze barrière toegepast bij het maken van een microfoon die het niveau van kwaliteit en geluid bereikt dat meestal alleen te vinden is in producten van de bovenste plank, maar die wordt verkocht voor een prijs die nuchter is.

Meer informatie
MerkWarm Audio
EAN638142859288