Waldorf Kyra Synthesizer

Waldorf Kyra Synthesizer

Waldorf Quantum synthesizer

Waardering:
80% of 100

Waldorf kondigt met trots een nieuw hoofdstuk aan in hun traditie van het ontwerpen van hoogwaardige baanbrekende synthesizers, de waldorf quantum. Beginnend met de beroemde wavetable-technologie van Waldorf die decennia geleden werd ontwikkeld, was het altijd een uitdaging om onze instrumenten een krachtig, flexibel en uitgesproken kloppend hart te geven. Onze digitale oscillatoren gekoppeld aan de enorme kracht en efficiënte eenvoud van onze analoge filters, startten de digitale revolutie in de jaren 80.
Zie hier de waldorf quantum

€ 3.995,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Quantum

Waldorf kondigt met trots een nieuw hoofdstuk aan in hun traditie van het ontwerpen van hoogwaardige baanbrekende synthesizers. Beginnend met de beroemde wavetable-technologie van Waldorf die decennia geleden werd ontwikkeld, was het altijd een uitdaging om onze instrumenten een krachtig, flexibel en uitgesproken kloppend hart te geven. Onze digitale oscillatoren gekoppeld aan de enorme kracht en efficiënte eenvoud van onze analoge filters, startten de digitale revolutie in de jaren 80.

De Waldorf Quantum combineert de onbewerkte kracht van een klassieke digitale en analoge hybride synthesizer met futuristische geluiden die alleen mogelijk zijn met de hedendaagse software-synthese.

De 3 Oscillators bieden elk vier synthese-algoritmen:

Waldorf-style Wavetables met de nieuwste toevoegingen van Nave, inclusief spraaksynthese en het genereren van wavetables op basis van audio
Klassieke synthesizer Golfvormen met meerdere golven voor een ultravet geluid rechtstreeks uit de oscillators
Granular Sampler met multi-sampling plus traditionele sampling-modus
Resonator voor virtueel geluid beeldhouwen
De flexibiliteit die voortvloeit uit de krachtige oscillators van de waldorf Quantum en hun interactie met elkaar is gewoon adembenemend. Nooit eerder was het ooit mogelijk om zo'n brede sonische bandbreedte te creëren met één synthesizer. Uitrekkend van klassiek analoog, met precieze sample-weergave, tot harde of geanimeerde digitale geluiden, escalerend helemaal tot geluid en reeksclusters, die alleen kunnen worden bereikt met een modulair synthesizersysteem.
Om de functionele correlaties tussen de ene knop en de andere te begrijpen, wordt elke bedieningsknop individueel verlicht door een meerkleurige LED. Dit maakt het meteen duidelijk bij het bekijken van complexe instellingen en modulatie-instellingen, waar gerelateerde parameters snel en efficiënt kunnen worden aangepast. Met de hulp van het prachtige centrale display kunnen precieze instellingen gemakkelijk worden verwerkt, ongeveer hetzelfde als de ervaring bij het gebruik van uw geavanceerde computertablet.

Toen de Waldorf-ingenieurs besloten om de waldorf Quantum te ontwikkelen, wisten ze niet dat het enkele jaren van hard werk zou kosten. Er waren gebieden van Quantum die onze jarenlange ervaring met het genereren van geluid naar voren brachten. Maar Quantum is zo krachtig dat het ons team naar onbekend terrein bracht, waarbij zowel geluid als de manier waarop het werd gevoeld de muzikant ermee zou omgaan.

Waldorf Quantum is ontworpen en ontwikkeld door ons toegewijde team in Duitsland. Alle essentiële componenten zijn hier in Duitsland ontworpen, geproduceerd en geassembleerd. Dit heeft ons in staat gesteld om Quantum te produceren met een ongeëvenaarde bouwkwaliteit. We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om een ​​scala aan geluidsontwerpers van wereldklasse te bedanken die hebben bijgedragen aan een veelzijdige fabrieksgeluidsset.

Het prachtige ergonomische en intuïtieve gebruikerspaneel van Quantum ondersteunt de workflow van een kunstenaar met een voorheen onbekende elegantie. De zorgvuldig vervaardigde reeks aluminium knoppen en encoders omgeven een multi-touch multi-touch display met hoge resolutie. Waldorf-technici hebben vele lange uren besteed aan het perfectioneren van de interactie tussen het display en de fysieke bedieningselementen. Het verbluffende display is een zeer flexibele uitbreiding van de tactiele ervaring en loopt lichtjaren voor op elke synthesizer die momenteel op de markt is.

Meer informatie
EAN4260126380905
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waldorf Quantum synthesizer
Uw waardering