Facebook Pixel
Pace Ilok 3 randapparatuur

Pace Ilok 3

Presonus Central Station PLUS incl Remote Monitor controller randapparatuur

Presonus Central Station PLUS incl Remote Monitor controller

Warm Audio Bus Comp

De Warm Audio BUS-COMP is een volledig analoge 2-kanaals stereo VCA-buscompressor op basis van klassieke schakelingen die al tientallen jaren een zijdezachte randje geven. Stereo VCA-buscompressoren beheersen de dynamiek op vele bronnen, maar ze staan alom bekend om hun magische touch op stereomixen

Gratis verzonden

€ 749,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Warm Audio produceert populaire felbegeerde professionele audioapparatuur, waaronder; microfoon voorversterkers, compressoren, equalizers en microfoons die in eigen huis zijn ontworpen, ontwikkeld en getest in Texas, VS. Warm Audio heeft tot nu toe (10 oktober 2017) meer dan 10 innovatieve producten op de Pro Audio-markt geïntroduceerd die meerdere nominaties en prijzen hebben ontvangen van gerenommeerde professionals uit de industrie (TEC Awards, Sound On Sound Awards, Resolutions Awards, MusicTech Awards en Music Inc. Editors Choice Awards).

Warm Audio BUS-COMP

De Warm Audio BUS-COMP is een volledig analoge 2-kanaals stereo VCA-buscompressor op basis van klassieke schakelingen die al tientallen jaren een zijdezachte randje geven. Stereo VCA-buscompressoren beheersen de dynamiek op vele bronnen, maar ze staan alom bekend om hun magische touch op stereo mixen.

De WARM AUDIO BUS-COMP zal goed presteren op stereomixen, drummixen, drumoverheads, akoestische gitaren, keyboards, piano, orkestinstrumenten, voice-overs en tal van andere bronnen. De BUS-COMP is primair ontworpen voor stereo-gebruik, maar kan net zo succesvol worden gebruikt op individuele monobronnen. VCA-buscompressoren van dit type zijn alom geliefd vanwege hun vermogen om dynamiek moeiteloos te regelen, maar ook vanwege de toegevoegde toon en diepte die ze bieden aan het audiosignaal dat er doorheen gaat, zelfs wanneer geen compressie wordt toegepast.

Het opnieuw creëren van de legendarische VCA-buscompressortechnologie was de focus van het ontwerp van de BUS-COMP, maar het toevoegen van opties en verbeteringen was net zo belangrijk voor ons tijdens de ontwikkeling. Een eigenschap waar we trots op kunnen zijn, is het vermogen van de BUS-COMP om CineMag-transformatoren in de VS te laten invoegen in het signaalpad dat wordt aangestuurd door volledig discrete operationele versterkers. Met een enkele druk op een schakelaar op het voorpaneel worden deze op maat gemaakte transformatoren in de VS ingevoegd in het pad van de audio voor meer diepte, toon en sfeer!

Meer informatie
MerkWarm Audio
EAN860001767964