Facebook Pixel
Warm Audio WA273 EQ 2-kanaals microfoon preamp en EQ randapparatuur

Warm Audio WA273 EQ 2-kanaals microfoon preamp en EQ

Warm Audio WA12 MKII mic pre-amp randapparatuur

Warm Audio WA12 MKII mic pre-amp

Warm Audio TB12 Tone Beast microfoonvoorversterker Black

De TB12 Tone Beast Black is een volledig professioneel voorversterkerontwerp met veel gain die moeiteloos een scala aan bronnen kan vastleggen. Het is een Zwitsers zakmes vol opties en tonen. Met eersteklas CineMag-transformatoren en meerdere discrete signaalpaden is het moeilijk om het grote, gedurfde, volledig professionele geluid van de Tone Beast te verslaan voor deze prijs

€ 649,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Warm Audio produceert populaire felbegeerde professionele audioapparatuur, waaronder; microfoon voorversterkers, compressoren, equalizers en microfoons die in eigen huis zijn ontworpen, ontwikkeld en getest in Texas, VS. Warm Audio heeft tot nu toe (10 oktober 2017) meer dan 10 innovatieve producten op de Pro Audio-markt geïntroduceerd die meerdere nominaties en prijzen hebben ontvangen van gerenommeerde professionals uit de industrie (TEC Awards, Sound On Sound Awards, Resolutions Awards, MusicTech Awards en Music Inc. Editors Choice Awards).

De TB12 Tone Beast Black is een volledig professioneel voorversterkerontwerp met veel gain die moeiteloos een scala aan bronnen kan vastleggen. Het is een Zwitsers zakmes vol opties en tonen. Met eersteklas CineMag-transformatoren en meerdere discrete signaalpaden is het moeilijk om het grote, gedurfde, volledig professionele geluid van de Tone Beast te verslaan voor deze prijs.

De Tone Beast Black is een microfoon die graag wordt gepusht en wanneer je wordt ingedrukt, zal je signaal zo zoet worden gekleurd. De 2 opamps en 2 uitgangstransformatoren bij het omdraaien van hun schakelaars lijken niet veel anders te zijn, maar als je de pre in harmonische vervorming drijft, wordt het unieke karakter van elk van deze componenten duidelijk. De Tone Beast Black is aanpasbaar en stelt gebruikers in staat om hun eigen opamps te vinden en te verwisselen. Met de uitgangsbesturing op de TB12 kunt u het signaal dat de voorversterker verlaat, beperken, zelfs wanneer u de versterking naar zeer hete niveaus duwt, waardoor u maximale controle krijgt.

Bij het ontwerpen van de TB12 Tone Beast Black was ons doel om een ​​microfoonvoorversterker betaalbaar te maken en boordevol opties, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en ontwerpparameters die dit type microfoonvoorversterker zo wenselijk maken.

Meer informatie
MerkWarm Audio
EAN860001767902