Facebook Pixel
Warm Audio WA-84 Small Dia. St set Cond. Microfoon Nik. Studio Microfoon

Warm Audio WA-84 Small Dia. St set Cond. Microfoon Nik.

Warm Audio WA-251 Tube condensatormicrofoon Studio Microfoon

Warm Audio WA-251 Tube condensatormicrofoon

Warm Audio WA-14 grootmembraan condensatormicrofoon

De WA-14 is een klassieke condensatormicrofoon, gebaseerd op de microfoon uit de vroege jaren 1970, gebruikt op talloze hitplaten. De WA-14 maakt gebruik van een op maat gemaakte, volledig koperen CK12-stijl capsule, CineMag USA-transformator en een volledig discreet signaalpad. De WA-14 kan op verschillende bronnen worden gebruikt, zoals; pittige / warme intieme leadzang, akoestische / elektrische gitaren, bas, drums / percussie, strijkers / orkestmateriaal, en vele andere bronnen. De WA-14 biedt een realisme en dikte die trouw is aan de vintage microfoon, maar nu voor een betaalbare prijs.

€ 468,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Warm Audio produceert populaire felbegeerde professionele audioapparatuur, waaronder; microfoon voorversterkers, compressoren, equalizers en microfoons die in eigen huis zijn ontworpen, ontwikkeld en getest in Texas, VS. Warm Audio heeft tot nu toe (10 oktober 2017) meer dan 10 innovatieve producten op de Pro Audio-markt geïntroduceerd die meerdere nominaties en prijzen hebben ontvangen van gerenommeerde professionals uit de industrie (TEC Awards, Sound On Sound Awards, Resolutions Awards, MusicTech Awards en Music Inc. Editors Choice Awards).

Warm Audio WA-14

De WA-14 is een klassieke condensatormicrofoon, gebaseerd op de microfoon uit de vroege jaren 1970, gebruikt op talloze hitplaten. De WA-14 maakt gebruik van een op maat gemaakte, volledig koperen CK12-stijl capsule, CineMag USA-transformator en een volledig discreet signaalpad. De WA-14 kan op verschillende bronnen worden gebruikt, zoals; pittige / warme intieme leadzang, akoestische / elektrische gitaren, bas, drums / percussie, strijkers / orkestmateriaal, en vele andere bronnen. De WA-14 studio microfoon biedt een realisme en dikte die trouw is aan de vintage microfoon, maar nu voor een betaalbare prijs.

Capsule
De WA-14-B-60V is een geheel koperen capsule met randafsluiting die alle gladheid, rijke bovenkant en warme vintage sonics van de originele CK12-capsule vangt. De WA-12-B-60V gebruikt een variant CEK-12-achterplaat als basis, die de productiebeperkingen van de originele CK12-capsule overwint. De o-ring en de behuizing van de WA-14-B-60V zijn allemaal gemaakt van messing (geen teflon-onderdelen) en het diafragma is 24 k goud sputterde 6 micron, NOS PET-film (mylar). Het eindresultaat is een zeer consistente, betrouwbare capsule die overeenkomt met de frequentierespons en tonaliteit van de klassieke capsule uit de jaren 70.

 • Technische Specificatie
 • Grootmembraan Condensatormicrofoon Met Variabele Pad En Drie Polaire Patronen
 • Aangepaste CineMag USA-Transformator
 • Frequentiebereik: 20Hz Tot 20kHz
 • Uitvoerblok: 0dB, -10dB, -20dB
 • Polaire Patronen: Cardioïde, Cijfer Van Acht En Omnidirectioneel
 • Uitgangsimpedantie: 150 Ohm
 • Beschikt Over Een Aangepaste WA-12-B-60V Randafsluiting, Dubbele
 • Achterplaat, Geheel Messing Vintage CK12-Stijl Capsule
 • 3-Pins Vergulde XLR
 • Vereist + 48V Fantoomvoeding
 • De Kleur Zwart
Meer informatie
MerkWarm Audio
EAN713541493094