adam audio a8h studio monitor
A8H Midfield Monitor
 1.549,00 inc. btw -  1.280,17 ex btw Toevoegen aan winkelwagen

A8H Midfield Monitor

 1.549,00 inc. btw -  1.280,17 ex btw

De Adam A8H, is een drieweg luidspreker die het uiterst nauwkeurige en analytische geluid levert dat vereist is voor kritische luisteromgevingen. De A8H is uitgerust met een 8-inch resonante MLM-vezel woofer (Multi-Layer Mineral), een innovatieve midden toner en een handgemaakte precisie tweeter van het type X-ART, die samen een ultrabrede frequentierespons geven. Net als de andere leden van de A-Serie-familie biedt de A8H u een enorme flexibiliteit voor het afstemmen van het geluid dankzij de on-board DSP. De A8H is thuis in een hele reeks audiotoepassingen

Verwacht aug/sept

Beschikbaar via nabestelling

adam audio

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

  • Eenvoudige retourzending
  • Bestel uw bestelling voor 17.00 uur voor behandeling/verzending op dezelfde dag.
  • Computers 1-5 Dagen ivm maatwerk en duurtest
Gegarandeerd veilig afrekenen

A8H-Midfield-Monitor

De Adam A8H, het hoogtepunt van de A-Serie, is een drieweg luidspreker die het uiterst nauwkeurige en analytische geluid levert dat vereist is voor kritische luisteromgevingen. De A8H is uitgerust met een 8-inch resonante MLM-vezel woofer (Multi-Layer Mineral), een innovatieve midden toner en een handgemaakte precisie tweeter van het type X-ART, die samen een ultrabrede frequentierespons geven. Net als de andere leden van de A-Serie-familie biedt de A8H u een enorme flexibiliteit voor het afstemmen van het geluid dankzij de draaibare HPS-golf geleider technologie en on-board DSP. De A8H is thuis in een hele reeks audiotoepassingen in middelgrote tot grote ruimten en is de juiste keuze als u op zoek bent naar de meest gedetailleerde weergave van uw audio.

Draaibare HPS waveguide & X-ART tweeter Adam a8H

ADAM Audio HPS (High Frequency Propagation System) waveguide-technologie stelt tweeters in staat geluid met gecontroleerde consistentie te verspreiden, breed in de horizontale as maar strak gefocust in het verticale vlak. De A-Serie introduceert een draaibaar HPS waveguide-ontwerp. U kunt de tweeters van de A-Serie in stappen van 90 graden verplaatsen, zodat u kunt blijven profiteren van de HPS waveguide-technologie, ongeacht of u de luidsprekers horizontaal of verticaal opstelt.

 

De HPS waveguide van de A-Serie is gemaakt van een nieuwe glasvezelpolymeerverbinding die bijdraagt tot een helder geluid, vrij van ongewenste resonantie. De ADAM Audio a8h X-ART tweeter vormt het hart van de draaibare HPS waveguide. De in Duitsland met de hand vervaardigde X-ART tweeter biedt een nauwkeurige transiëntrespons en reproduceert de fijnste geluidsdetails. Deze X-ART tweeter wordt in elke luidspreker van de A-Serie gebruikt en zorgt voor een gedetailleerd, consistent geluid in de hele productlijn.

De woofers van de Adam a8h  zijn gemaakt van een unieke mix van minerale steenvezels die samengebakken zijn tot een lichtgewicht maar uiterst stabiel materiaal. De minerale samenstelling, de gelaagdheid en de geometrie van elke conus zijn specifiek voor de driver die in elk model wordt gebruikt. Door dit materiaal te combineren met een nieuw magneetsysteem produceren de woofers van de A-Serie een hoog uitgangsvermogen met een lage vervorming, wat een zuiver laag oplevert.

DSP-gebaseerde elektronica

De Adam a8h -Serie maakt gebruik van de transformatieve kracht van DSP-gebaseerde elektronica om een grotere afstemprecisie en een betere voorspelbaarheid te bieden dan luidsprekers die alleen analoog zijn. Met firmware die via een Ethernet-verbinding kan worden geüpdatet, kun je na verloop van tijd de nieuwste op DSP gebaseerde mogelijkheden van ADAM Audio verwachten – inclusief nieuwe filtertypes en functies, plus alternatieve voicings.

 

Merk

Adam Audio

Adam Audio Studio Monitors

ADAM-audio monitors hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd als de beste tool voor geluidstechnici op basis van onze technologische innovaties op het gebied van luidsprekertechnologie. Deze vooruitgang heeft geholpen om de onmiddellijk identificeerbare sonische kenmerken van de luidsprekers te definiëren: nauwkeurig en transparant, met hoge definitie.

ADAM Audio blijft het spel van professionele monitoring veranderen, hun reeks gerespecteerde monitoren en subwoofers ontvangen lovende recensies en waardering van audio-experts over de hele wereld

De beste Adam Audio Studio Monitors koop je bij i4 Studio!

Ben je nog op zoek naar goede studio monitoren voor in de studio? Als muzikant, producer of opkomend artiest is het belangrijk dat je de juiste apparatuur gebruikt om zo het beste geluid te creëren. Bij i4 Studio kunnen we je daar zeker meer verder helpen! Wij verkopen de beste Adam Audio Studio Monitors en nog veel meer apparatuur waar jij de beste, sterkste en mooiste geluiden mee kunt produceren. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daarom kun je van ons eerlijk advies verwachten, mede door onze ruime kennis en ervaring in dit vakgebied. Ben je nieuwsgierig naar ons assortiment in Audio Adam apparatuur of andere studioapparatuur? Bezoek dan onze website of maak een afspraak in onze showroom!

The Brand of Adam Audio

De Adam Audio Studio Monitor is eigenlijk een onmisbaar product voor iedere producent. De reputatie van deze apparatuur is wereldwijd hoog, het is een heel bekend merk op het gebied van studio-techniek. Met hun technologische innovaties kan Adam Audio zich definiëren als nauwkeurig en transparant, met een hoge definitie aan geluid. Daarnaast blijft dit merk zich onderscheiden en ontwikkelen op het gebied van professionele monitoring en de reeks van hun huidige monitoren. Ze ontvangen veel lovende recensies en een hoge waardering van de audio-experts zoals muzikanten en producers over de hele wereld. Er is een groot aanbod in verschillende geluidsboxen voor diverse tarieven. Zo is er voor iedere muziekliefhebber een goede keuze te maken.

De apparatuur van i4 Studio Adam Audio is voor studio monitoren een razend populair merk die veel wordt gebruikt in de muziekwereld. Naast dit succesvolle merk biedt i4 Studio nog veel meer aan. Ben je als producent op zoek naar studio apparatuur? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van Recording Bundle en audio interface tot aan synthesizers, je vindt het allemaal bij ons. Wij werken samen met allerlei verschillende fabrikanten, zo kun je zelf je favoriete brand kiezen uit ons brede assortiment. En we weten als geen ander dat het aanschaffen van nieuwe apparatuur een prijskaartje heeft, daarom is het ook mogelijk om bij ons tweedehands Audio Adam apparatuur aan te schaffen. Ook kun je je oude apparatuur als studio computers inleveren, zo geef je het een nieuw leven. Je draagt dan bij aan een gezond milieu, en iemand anders heeft plezier van jouw apparaat, een win-win situatie.

Voor welke Studio Monitor ga jij? Of je nu een beginnende muzikant bent of nieuwe studio apparatuur zoekt voor in je reeds uitgebreide thuisstudio, je vindt het allemaal bij i4 Studio! Een van de populairste geluidsboxen die wij aanbieden is van het merk Adam Audio, een wereldwijde liefhebber in de muziekindustrie. Naast dit geweldige merk bieden we ook andere studioapparatuur aan, zowel gloednieuw als tweedehands. Wil je toch liever onze apparatuur in het echt komen bewonderen? Dat is ook zeker mogelijk! Je kunt op afspraak langskomen in onze showroom en werkplaats voor assemblage en installatie klussen. Mocht je gebruik willen maken van onze installatieservice voor je nieuwe Audio Adam dan is dat ook mogelijk. Bekijk onze website voor de mogelijkheden en neem contact met ons op.

New: Adam A7v 

adam audio