Shopping Cart

Bel NL: +31(0)40-7117462 / BE:+32-11-948814

Gratis verzending Op alle bestellingen boven de €70

Over Ons

We zijn een merk gedreven door passie en liefde voor de industrie. Altijd opzoek naar de beste oplossing voor de klant.

Opzoek naar alternatieven

De reis begon rond 1996

Begonnen vanuit een IT bedrijf Infinity Four. Eigenaar H de Kinderen, zelf internationaal actief in de muziek industrie kreeg steeds vaker de vraag over welke computer in de muziek studio te gebruiken. Waar in aanvang het advies altijd was koop een Mac, zijn we bij I4 de eerste mogelijkheden gaan onderzoeken voor het gebruik van een Audio Pc in de Studio. Met de komst dan Avid AudioMedia III en Cubase Audio en Later Cubase VST zijn we de eerste oplossingen op basis van een studio PC gaan ontwikkelen.

Reording studio
Afsplitsing, de groei zet door

Onderscheidend door eenvoud

De muzique tak splits zich af en we gaan door onder i4-muzique. We trekken in bij conijn muziek waar we een shop in een shop concept creëren. De audio pc’s worden steeds beter en het klanten bestand groeit door, tevens breiden we het assortiment uit met Studio monitoren, studio mixers iutboard gear en onze 2e passie synthesizers.
Inmiddels staan de dozen tot aan het plafond, klanten kruipen tussen de open computers door opzoek naar naar een nieuwe audio interface of midi keyboard. Niet veel later verhuizen we naar de hoogstraat.

Een sterk merk met een sterk team

Gedreven door passie, gaan we door

Op de nieuwe locatie breiden we o.a uit met DJ gear, veel van onze klanten waren al dj en merken als Native Instruments verkochten we al, en we hadden zelf ook de nodige ervaring op het DJ vlak.  Dankzij de inzet het het team hebben we vele succesvolle concepten en studio’s opgeleverd, hetgeen niet on opgemerkt bleef in de industrie. In 2017 worden we overgenomen door een internationale keten. Laten we eerlijk zijn het was geen goed huwelijk en inmiddels bestaat de winkel keten niet meer, hetgeen ons kansen bood om te doen wat we graag doen. Zelfstandig zijn en Lean en Mean opereren. Vanaf 2020 zijn we weer zelfstandig we leveren nu maatwerk oplossingen en DAW computers in Belgie en Duitsland. Sinds 2021 hebben we een eigen lijn akoestische panelen en bieden we diverse akoestiek oplossingen op een manier die je van ons gewent bent, samen aan de tekentafel een eerlijk advies uitwerken.

DAw computer en akoestiek

Voeg adres toe