Studio Desk

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

  • -15%Studiodesk Beat Desk

     1.680,00 1.980,00 Opties selecteren
  •  2.045,00 inc. btw -  1.690,08 ex btw Toevoegen aan winkelwagen
  • Out of stock

     2.290,00 Get notified
  • -6%

     1.880,00 Opties selecteren
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Studio Meubel

De meeste muzikanten beginnen met een geïmproviseerde werkplek, maar er komt een moment dat je moet gaan nadenken over het kijken naar een professionele studio desk of werkplek. een studio Meubel

De keuze voor een studio desk is een belangrijke, maar wordt vaak over het hoofd gezien. De studio desk die u selecteert, heeft een grote invloed op je werk. Of je nu wilt opnemen, mixen, masteren of bewerken in post, een goed werkstation stelt je in staat om de apparatuur die je het meest gebruikt binnen handbereik te hebben. Veel mensen proberen een typisch computerbureau als studiobureau te gebruiken, maar professionele werkstations zijn ontworpen om de stroom van uw werk te maximaliseren en het eenvoudig en gemakkelijk te maken. Ze zijn ontworpen voor de studio, niet voor het hokje.

Dus hoe kies je het juiste studiobureau uit ons enorme aanbod? Denk bij het kiezen van een bureau na over de hoeveelheid apparatuur die u heeft. Houd ook rekening met de apparatuur die u in de toekomst wilt hebben. Een goede werkplek zou een investering moeten zijn, dus het is beter om in het begin wat lege ruimte te hebben dan regelmatig van bureau te moeten wisselen. De studio meubels die wij voeren zijn er in verschillende rackcapaciteiten van 5 tot 56. Houd er rekening mee dat veel mensen wat ruimte vrijlaten voor ventilatie of diverse opslag. Je muziek mag alleen in metaforische zin warmte afgeven! Sommige studio meubels hebben ook schuine rackruimtes die handig kunnen zijn voor het tweaken van processors.

Een ander ding om te overwegen bij het kiezen van een studiobureau is de hoeveelheid ruimte die je in je studio hebt. Past uw bureau tussen uw andere apparatuur? Een groot bureau is geweldig, maar als je studio klein is of als je veel externe apparatuur hebt, kijk dan zeker of je nieuwe bureau netjes in de ruimte past. Kiest u voor een kleinere werkplek, dan kunt u bij ons altijd extra rekken aanschaffen als u deze onderweg nodig heeft.

Heeft u een MIDI Keyboard op uw bureau? Sommige studio desks worden geleverd met een keyboard / controller lade. Uw opties zijn 49 toetsen, 61 toetsen en 88 toetsen. Selecteer degene die past op de grootste toetsenbordcontroller die u heeft.

Ten slotte, laten we het hebben over esthetiek. Wat voor afwerking wilt u dat uw studio meubel heeft? Enkele van de vele keuzes die i4studio voert, zijn onder meer zwart, grijs, eiken, amandel, palissander en mahonie.

Een werkplek kopen voor je studio is nog nooit zo eenvoudig geweest! Vragen over een van de specificaties? Bel onze Sales Engineers! We helpen je graag bij het kiezen van het beste studio desk voor je studio.