Adam T7v

Adam T7V studio monitor

EVE SC208 studio monitoren

EVE SC208 studio monitoren

Adam T10S Subwoofer

Waardering:
100% of 100

Adam T10S Subwoofer

De Adam T10S subwoofer is een krachtige maar compacte actieve subwoofer, ontworpen om de basweergave van elke Nearfield studiomonitor uit te breiden en te verbeteren. De prestaties, functies en connectiviteit van de subwoofer zijn echter specifiek ontworpen om de T5V- en T7V- luidsprekers van ADAM Audio aan te vullen.

€ 389,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AdmT10S

Adam Audio Studio Monitors

ADAM-audio monitors hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd als de beste tool voor geluidstechnici op basis van onze technologische innovaties op het gebied van luidsprekertechnologie. Deze vooruitgang heeft geholpen om de onmiddellijk identificeerbare sonische kenmerken van onze luidsprekers te definiëren: nauwkeurig en transparant, met hoge definitie.

ADAM Audio blijft het spel van professionele monitoring veranderen, hun reeks gerespecteerde monitoren en subwoofers de ontvangers van lovende recensies en waardering van audio-experts en opnametechnici over de hele wereld

ADAM AUDIO T10S subwoofer

De Adam T10S is een krachtige maar compacte actieve subwoofer, ontworpen om de basweergave van elke Nearfield studiomonitor uit te breiden. De prestaties, functies en connectiviteit van de subwoofer zijn echter specifiek ontworpen om de T5V- en T7V- luidsprekers van ADAM Audio aan te vullen .

Uitgerust met een down-firing 10˝ woofer en een 130 W Class-D versterker, varieert de frequentierespons van de T10S van 28 Hz tot 120 Hz en biedt een indrukwekkende max. SPL van 104 dB. Een intern instelbare tweekanaals crossover maakt kalibratie van het bas-signaal mogelijk en biedt optimale prestaties van het totale systeem. De opties aan de achterzijde van de subwoofer zorgen voor gevarieerde aanpassingen die de ruimteakoestiek compenseren of bieden meer controle voor aangesloten satellieten.

Terwijl hij de ontwerptaal van de T-serie reciteert, is de Adam T10S subwoofer een van de meest compacte subwoofers in zijn klasse, waardoor hij gemakkelijk in elke studioomgeving kan worden geïntegreerd. De akoestische prestaties werden geoptimaliseerd door vier hoogwaardige flexibele rubberen voetjes die voorkomen dat het geluid de vloer opwindt en een ruime naar achteren gerichte basreflexpoort voor een optimale luchtstroom.

Specs Adam T10S Subwoofer

10 "Subwoofer (papier)
Amp. Vermogen RMS: 130 W
Frequentiebereik: 28 Hz - 120 Hz
Max. SPL op 1 m: ≥104 dB
Geoptimaliseerd voor studiomonitors uit de T-serie

Meer informatie
EAN4260113134160
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adam T10S Subwoofer
Uw waardering