Facebook Pixel

Arturia keyboard

Arturia keyboard

Alleen al om het geweldige gevoel dat de toetsen van een Arturia keyboard je biedt zou je een keyboard van deze aanbieder kopen. De gewogen toetsen voelen zeer prettig zoals ook de trigger pads van een Arturia keyboard dat doen. Bovendien zijn deze triggers pads ook nog eens gemakkelijk toe te wijzen. Met een Arturia heb je bovendien de zekerheid dat je altijd beschikt over een indrukwekkend aantal klassieke geluiden.

Arturia Keylab

Heel lang had Arturia een weliswaar zeer betrouwbare uitstraling, voor het overige werd de aanbieder toch gezien als ietwat verouderd, ietwat ouderwets. Met de ontwikkeling van de MicroBrite en MiniBrute kwam daar echter een einde aan. Arturia deed het met de bekende en klassieke geluiden en meer niet. Dat was vroeger, dat was ooit eens. Met de Arturia KeyLab en de MiniLab die het bood was het gedaan met het stoffige imago. Nu wordt de hang naar de klassieke geluiden gecombineerd met de beste hardware synthesizers met daarover een innovatief sausje. De Arturia KeyLab 49 is er een uitstekend voorbeeld van, maar ook de Arturia keylab essential en arturia keystep pro.

Arturia keyboard kopen

Wat gebleven is, is de degelijkheid van Arturia. Een Arturia keyboard kopen staat gelijk aan het kopen van een ijzersterk product. Het is weliswaar iets aan de zware kant, dan heb je echter ook echt iets in handen. De behuizing bijvoorbeeld, bestaat voor een deel uit echt hout. Bovendien is het primaire chassis van deze Arturia van volledig metaal. Het geeft het product van Arturia een zeer solide uiterlijk. De producten zijn zeer betrouwbaar. Arturia heeft al lang het saaie imago dat ook vanwege de Analoge Labs aan het merk kleefde, van zich afgeschud. Het is een moderne aanbieder geworden van alleen de beste keyboards, zeer solide keyboards vooral. Goed idee dus om een Arturia keyboard te kopen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
 1. -14%
  Arturia KeyStep MIDI Keyboard / Sequencer
  Waardering:
  93%
  Speciale prijs € 119,00 Normale prijs € 139,00
 2. -14%
  Arturia KeyLab Essential 61
  Speciale prijs € 232,00 Normale prijs € 269,00
 3. -13%
  NEW
  Arturia Polybrute synthesizer
  Speciale prijs € 2.249,00 Normale prijs € 2.599,00
 4. -13%
  Arturia Beatstep Pro USB pad-controller B-stock
  Speciale prijs € 205,00 Normale prijs € 235,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina