Facebook Pixel
Arturia KeyLab Essential 49 midi keyboard Arturia keyboard

Arturia KeyLab Essential 49 midi keyboard

Arturia MiniLab MK2 MIDI Keyboard Arturia keyboard

Arturia MiniLab MK2 MIDI Keyboard

Arturia KeyLab Essential 61

Arturia KeyLab Essential 61

Muziek maken in de digitale wereld is soms een beetje een uitdaging. Zoveel afleidingen, zoveel nieuwe dingen om te leren. Met KeyLab Essential 61 kunt u zich concentreren op wat belangrijk is ...
Muziek staat centraal in deze controller. Elk aspect van KeyLab Essential is zorgvuldig gekozen om u de best mogelijke ervaring te bieden bij het maken en uitvoeren. Van het responsieve toetsenbord tot de intelligent toegewezen knoppen en faders, het voelt alsof alles wat u aanraakt in goud verandert. KeyLab Essential maakt navigeren door uw track een fluitje van een cent dankzij het speciale DAW Command Center en maakt browsen door uw presets een opwindende, inspirerende ervaring.

Speciale prijs € 232,00 Normale prijs € 269,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Arturia

Arturia, opgericht in Grenoble, Frankrijk in 1999, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van muzieksoftware en hardware voor professionele en amateurmuzikanten.
Het is een team van gepassioneerde mensen toegewijd aan muzikanten bij arturia. Ze durven originele en andere instrumenten te creëren, nieuwe ervaringen te bedenken en producten opnieuw uit te vinden. Naast de Brute synthesizers ook bekend van de keystep pro. NEW verwacht de arturia polybrute

een van de meest populaire producten is een arturia keyboard de arturia minilab mk2

Arturia KeyLab Essential 61 midi keyboard

Muziek maken in de digitale wereld is soms een beetje een uitdaging. Zoveel afleidingen, zoveel nieuwe dingen om te leren. Met de arturia KeyLab Essential 61 kunt u zich concentreren op wat belangrijk is ...
Muziek staat centraal in deze controller. Elk aspect van KeyLab Essential is zorgvuldig gekozen om u de best mogelijke ervaring te bieden bij het maken en uitvoeren. Van het responsieve toetsenbord tot de intelligent toegewezen knoppen en faders, het voelt alsof alles wat u aanraakt in goud verandert. KeyLab Essential 61 maakt navigeren door uw track een fluitje van een cent dankzij het speciale DAW Command Center en maakt browsen door uw presets een opwindende, inspirerende ervaring.

KeyLab Essential 61 helpt u het doel in de gaten te houden. Besteed minder tijd met een toetsenbord en muis, en meer tijd met creëren, uitvoeren en spelen.

Maak muziek - op jouw manier

Nooit fan geweest van menu's doorzoek? We denken hetzelfde.

Daarom hebben we Arturia KeyLab Essential 61 in ons pakket op genomen: om de technische zaken zo eenvoudig mogelijk te maken.
Het is gemakkelijk om je concentratie te laten afdrijven en je inspiratie te laten afglijden als je uren aan saaie taken besteedt. KeyLab Essential is het resultaat van zorgvuldig onderzoek, met als doel uw creatieve proces te stroomlijnen, waardoor u meer tijd heeft om uzelf uit te drukken via muziek. Met de KeyLab Essential 61 op uw bureau en de uitgebreide set muzieksoftware die op uw computer is geladen, zit de enige vereiste stap om te beginnen met experimenteren, componeren en opnemen voor hen.

Zodra u de creatieve workflow van KeyLab Essential 61 hebt ervaren, zult u zich afvragen hoe u ooit muziek zonder hebt gemaakt.

Arturia Keylab essential 61 In overeenstemming met uw studio

Geschikt voor maximale compatibiliteit, biedt KeyLab Essential u onvervalste controle over uw digitale wereld, naadloos te integreren met virtuele instrumenten en DAW-software.
Arturia KeyLab Essential 61 zit vol met slimme bedieningselementen die u helpen om dagelijkse taken binnen uw opnamesoftware snel uit te voeren. Speel je nummer, jog vooruit en achteruit, sla op, schakel je metronoom en loop, neem op en punch on the fly. Deze functionaliteit houdt je handen op de controller en je geest in de muziek. KeyLab Essential biedt niet alleen ultieme integratie met Analog Lab 2, maar is ook een universele MIDI-controller, compatibel met instrumenten of software van derden. KeyLab Essential wordt ook geleverd met Ableton Live Lite, zodat u uw muziek kunt opnemen, bewerken en uitbrengen met een van de populairste muziekplatforms ter wereld.

Of u nu een totale nieuwkomer in de wereld van de opname bent, of een doorgewinterde professional die op hun manier is ingesteld, KeyLab Essential heeft het potentieel om uw creatieve proces te revolutioneren.

Meer informatie
MerkArturia
EAN3760033531106