Facebook Pixel

Focusrite Scarlett 2i2

Focusrite Scarlett 2i2

Niemand en zeker muzikanten, producers en mensen die thuis graag muziek opnemen niet, kan en wil nog zonder de Focusrite Scarlett 2i2. Nu al heeft deze audio interface nadrukkelijk ondersteund bij de opnames van meer muziek dan welke andere interface dan ook. Wat je nodig hebt is niets meer dan een microfoon, een koptelefoon en kabels. Vervolgens maak je met de Focusrite Scarlett 2i2 opnames die de studiokwaliteit benaderen en wellicht zelfs wel overtreffen.

Scarlett 2i2 Focusrite

Ja, de Scarlett 2i2 Focusrite kun je gerust een thuisopname studio noemen. Want zo goed is de kwaliteit absoluut. De Scarlett 2i2 is nu al de meest verkochte interface van Scarlett. Nu al gebruiken miljoenen muzikanten de interface om elke dag en overal muziek te kunnen componeren en ook op te nemen. De interface heeft een 3rd Generation microfoonversterker, die zeer natuurlijk klinkt en een Air, de sterk verbeterde uitgave van de bekende ISA voorversterkers. Daarom halen muzikanten nu nog heel veel meer uit hun microfoons. En dat overal en op elk gewenst moment. Niet voor niets voelt het voor muzikanten alsof ze in de studio aan het schrijven zijn.

Focusrite Scarlett 2i2 kopen

Ook over de opnamesoftware hoef jij je geen moment zorgen te maken als je besluit de Focusrite Scarlett 2i2 gaat kopen. Je kiest bijvoorbeeld prima voor het eerste Focusrite Creative pack, met daarin honderden virtuele instrumentengeluiden, 500 MB loops en de mooiste effecten. Andere optie is de Live Lite, toonaangevende software die het muziek maken gemakkelijker maken. Je kunt bij de Focusrite Scarlett 2i2 eveneens kiezen voor een Splice Sounds abonnement van drie maanden. In dat geval krijg je elke dag toegang tot miljoenen (!) hoogwaardige en vrije van rechten one shots loops en ook presets, met daarbij nieuwe releases in overvloed. Ook al interessant is de Focusrite Red Plug-in Suite, die als geen ander de klassieke Red-2 equalizer en Red-3 compressor ondersteuning biedt.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina