DAW COMPUTER

Opzoek naar een Audio PC / DAW Computer ? Of liever een Studio PC voor video editing ?
Al onze audio pc’s zijn maatwerk, en worden door ons in eigen huis geassembleerd en geïnstalleerd, om zo de best mogelijk studio pc te leveren.

Laat je door ons gratis adviseren voor de juiste keuze die bij jouw past.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Jouw adres voor een studio PC

Het beschikken over goede apparatuur is essentieel voor een professionele geluidsstudio. De studiocomputer of studio PC is natuurlijk een belangrijk onderdeel daarvan.. Van deze systemen en de benodigde studio apparatuur verwacht je net dat beetje extra, en daarvoor zit je bij i4 Studio goed. In ons aanbod tref je namelijk systemen en accessoires die specifiek voor producers zijn ontwikkeld en samengesteld, zoals studio monitoren, microfoons en koptelefoons.

Dit betekent in de praktijk dat deze audio-PC’s of studiolaptops vanuit het perspectief van een producer zijn ontworpen. Daarom hebben hun systemen de capaciteiten, functies en extra mogelijkheden om de producer alles te bieden wat hij in zijn studio nodig heeft. We hebben verschillende systemen beschikbaar, waardoor er voor elk budget een passende oplossing is.

Waarom een studio PC ?

De studiocomputer en het DAW-systeem vormen de centrale hub van elke opnameopstelling. Deze pc’s vormen het basisplatform van waaruit alle audioproducties worden gecoördineerd en aangestuurd met behulp van DAW-software en compatibele audio-interfaces. Gezien de intensieve verwerkingseisen die vaak aan dergelijke systemen worden gesteld, stellen we onze eigen aangepaste studio- en laptopcomputers samen die speciaal zijn geoptimaliseerd voor DAW-workflows. Een zorgvuldige selectie van onderdelen zorgt voor soepele, stille en betrouwbare prestaties.

Naast computers bevat onze inventaris een breed assortiment MIDI-klavieren, controllers en audio-interfaces voor een efficiëntere en eenvoudigere interactie met audioproductiesoftware. Alle aanverwante apparatuur is rechtstreeks verkrijgbaar bij onze winkel. Voor meer informatie of om aangepaste configuratiewensen te bespreken, kun je contact met ons opnemen. We streven ernaar om de unieke vereisten van jouw studio te begrijpen en weloverwogen aanbevelingen te doen.

Waarom een video editing Pc

Net als bij een audio pc hebben we bij video bewerking veel rekenkracht nodig, maar dat niet alleen , waar we voor DAW geen eisen stellen aan de video kaart , is dat voor videobewerking en editing het tegenover gestelde hoe beter de video kaart hoe sneller en soepeler rendering gaat. Laat je adviseren voor de juiste keuze

Studio PC laten samenstellen

We bieden een breed scala aan studio-pc’s en audio-computers, zodat er volop keuze is voor zowel beginnende als gevorderde producers. We configureren elk systeem voor een specifiek doel, zodat de computers aan elke behoefte kunnen voldoen. We kunnen natuurlijk ook helpen met andere specifieke verzoeken die je hebt. We werken samen om je muziekstudio op maat te maken.
Als je advies wilt over studiocomputers en laptops in combinatie met verschillende extra accessoires, kun je contact met ons opnemen.

Bij I4Studio kun je terecht voor advies over de gehele technische inrichting van DAW-computers en accessoires, die we graag zelf leveren. We leveren volledig op maat gemaakte hardware die perfect aansluit op de behoeften van de klant. Je kunt buitengewone service en levenslange technische ondersteuning verwachten.

 

Waarom I4studio DAW Computers

Professionaliteit Studio computers

Door jarenlang nauw samen te werken met de beste producers, engineers, musicians, sound designers, post-production professionals, componisten en dj’s, heeft I4studio een onberispelijke reputatie opgebouwd door het leveren van de kracht, stabiliteit en ondersteuning die nodig zijn om ’s werelds toonaangevende producties mogelijk te maken.

Kwaliteit Assemblage en onderdelen

Het zijn maar componenten, kun je ze niet gewoon samen gooien en je hebt een DAW computer? Welnu, sommige bedrijven doen dat, maar niet I4studio. Omdat ieder Studio / DAW computer systeem op maat is gemaakt voor de muzikant die het zal gebruiken, wordt er veel aandacht en zorg besteed aan de montage, met de nadruk op geluidsreductie, een goede luchtstroom en duurzaamheid bij transport. Alle componenten zijn grondig getest en opnieuw getest op stabiliteit en prestaties.

Deskundige installatie Studio Computer

U hebt de juiste beslissing genomen om uw audio pc goed in te laten configureren door experts. Verspil geen tijd met het zoeken naar de nieuwste stuur programma’s drivers en software updates. Zorg voor een vlekkeloze werking door ze door ons deskundige team voor u te laten installeren en configureren, haal nog meer performance uit uw computer.

Buitengewone service

Elke muzikant weet wat ze willen produceren, maar weet jij wat er nodig is om het te laten gebeuren? Heb je genoeg CPU-kracht en RAM (geheugen)? Welke harde schijven moet je aanschaffen? Alle Studio-pc’s bevatten gratis levenslange technische ondersteuning per telefoon en e-mail, wat betekent dat u ons zelfs nadat uw hardwaregarantie is verlopen, nog steeds kunt bellen voor hulp met uw pc.

Solide ondersteuning

Het softwarebedrijf zegt dat het de hardware is. Het hardwarebedrijf zegt dat het de daw computer is, het computerbedrijf vraagt ​​of het is aangesloten … Je hebt het allemaal al eerder gehoord, en het maakt je niet meer uit wat je hoort. U wilt muziek maken, en u wilt nu muziek maken, zonder zorgen en gezeur.

Professionele aanpassingen voor professionele audio

We bieden een breed scala aan audio-pc’s en studio computers, zodat er volop keuze is voor zowel beginnende als gevorderde producers. We configureren elk systeem voor een specifiek doel, zodat de computers aan elke behoefte kunnen voldoen. We kunnen natuurlijk ook helpen met andere specifieke verzoeken die je hebt. We werken samen om je muziekstudio op maat te maken.
Als je advies wilt over studiocomputers en laptops in combinatie met verschillende extra accessoires, kun je contact met ons opnemen.

Bij I4Studio kun je terecht voor advies over de gehele technische inrichting van DAW-computers en accessoires, die we graag zelf leveren. We leveren volledig op maat gemaakte audio pc die perfect aansluit op de behoeften van de klant. Je kunt buitengewone service en levenslange technische ondersteuning verwachten.

 

Ben je in het bezit van een (home) studio en kan je akoestiek een stuk beter, kijk eens bij onze akoestische panelen