Koop nu, Betaal later - Koop nu, betaal later | Verzending op dezelfde dag | 2 jaar garantie | Installatieservice

Adam Audio A77x Studio monitors Adam studio monitor

Adam Audio A77x Studio monitors

PSI Audio Active 21-M Black V4 Studio Monitor Studio monitor

PSI Audio Active 21-M Black V4 Studio Monitor

Adam Audio S3H mid field studio monitor

Adam Audio S3H studio monitor

De ADAM S3H bouwt voort op het succes van de populairste studiomonitors van ADAM Audio, de S3A en S3X-H, en zet, net als zijn voorgangers, nieuwe normen op het gebied van technische innovatie en ontwerp.

De dubbele 7-inch basdrivers , elk aangedreven door afzonderlijke 500 W Klasse D-versterkers, bieden een vlekkeloze weergave van frequenties tot 30 Hz. ADAM Audio's nieuw ontwikkelde DCH , een 4-inch hybride dome / conus-stuurprogramma voor het middenbereik, wordt aangedreven door een 300 W Klasse D-versterker en verwerkt audio boven 250 Hz en onder 3 kHz, het toonaangevende hybride ontwerp met de sonische voordelen van zowel conus- als softdome-drivers in een enkele eenheid. Frequenties boven 3 kHz worden doorgestuurd naar de innovatieve combinatie van de S-ART treble driver (elk handgemaakt in de fabriek van Berlijn in ADAM Audio), de nieuwe precisie HPS een 50 W klasse A / B-versterker. Het resultaat van al deze innovatie is een prachtig transparant driedimensionaal soundscape, met een uitgebreide sweet spot.

€ 2.655,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Adam Audio Studio Monitors

ADAM-audio monitors hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd als de beste tool voor geluidstechnici op basis van onze technologische innovaties op het gebied van luidsprekertechnologie. Deze vooruitgang heeft geholpen om de onmiddellijk identificeerbare sonische kenmerken van onze luidsprekers te definiëren: nauwkeurig en transparant, met hoge definitie.

ADAM Audio blijft het spel van professionele monitoring veranderen, hun reeks gerespecteerde monitoren en subwoofers de ontvangers van lovende recensies en waardering van audio-experts en opnametechnici over de hele wereld

Adam Audio S3H studio monitor

De ADAM S3H bouwt voort op het succes van de populairste studiomonitors van ADAM Audio, de S3A en S3X-H, en zet, net als zijn voorgangers, nieuwe normen op het gebied van technische innovatie en ontwerp.

De dubbele 7-inch basdrivers , elk aangedreven door afzonderlijke 500 W Klasse D-versterkers, bieden een vlekkeloze weergave van frequenties tot 30 Hz. ADAM Audio's nieuw ontwikkelde DCH , een 4-inch hybride dome / conus-stuurprogramma voor het middenbereik, wordt aangedreven door een 300 W Klasse D-versterker en verwerkt audio boven 250 Hz en onder 3 kHz, het toonaangevende hybride ontwerp met de sonische voordelen van zowel conus- als softdome-drivers in een enkele eenheid. Frequenties boven 3 kHz worden doorgestuurd naar de innovatieve combinatie van de S-ART treble driver (elk handgemaakt in de fabriek van Berlijn in ADAM Audio), de nieuwe precisie HPS waveguideen een 50 W klasse A / B-versterker. Het resultaat van al deze innovatie is een prachtig transparant driedimensionaal soundscape, met een uitgebreide sweet spot.

De opmaat ontworpen DSP van de S-serie optimaliseert de luidspreker-crossovers om lineaire responsen voor het hele bereik te creëren, evenals gebruikersequalisatie en stem- / stemfuncties in de kamer. Een uniek kenmerk van de DSP-opties van de adam S3H is een ingebouwde fabrieks-EQ-preset die de respons van de legendarische S3A-monitor van ADAM Audio emuleert. De DSP verwerkt ook de op limiter gebaseerde hoogfrequente driverbeveiliging, verwerkt de signalen van de digitale ingangen van de AES3 en zal op termijn verschillende uitbreidingsopties mogelijk maken. Software-updates kunnen eenvoudig worden uitgevoerd via de bijbehorende USB-poort, waarmee gebruikers ook computers kunnen aansluiten en de DSP-functies van de luidsprekers kunnen bedienen via een softwarefront-end.

Met zijn enorm krachtige versterking en driewegontwerp (optimaal geconfigureerd voor horizontaal gebruik), werd de adam S3H opgevat als een middenveldmonitor, maar kan even goed worden gebruikt in meer compacte luisteromgevingen. Zoals bij alle ADAM Audio-ontwerpen, is het geluid pittig maar muzikaal, met een kristalheldere weergave van het allerbelangrijkste middenbereik.

De brede frequentierespons van de ADAM S3H, de direct beschikbare, ruime hoofdruimte van de eindversterkers en het gebrek aan behoefte aan extra subwoofers zouden een beroep moeten doen op elke audioprofessional die op zoek is naar een zelfstandige, full-frequency actieve oplossing voor hun opnamestudio, één die even gedetailleerde audio-informatie biedt bij elke volume-instelling, luid of stil. Wat uw uitvoerniveau ook is, de levendige authenticiteit van de S3H is een stimulans voor creativiteit voor producenten, ingenieurs en muzikanten overal, en het geluid blijft opmerkelijk ongemakkelijk, zelfs wanneer u langere tijd ononderbroken werkt.

Duitse handgemaakte precisie S-ART tweeter met HPS golfgeleider
4 "Dome / Cone Hybrid (koolstofcomposiet)
2 x 7 "Woofer (Hexacone)
Gecumuleerde Amp. Vermogen RMS: 1350 W
Frequentiebereik: 30 Hz - 50 kHz
Max. SPL per paar op 1 m: ≥126 dB
AES3 digitale ingangen en verschillende uitbreidingsopties
ONLINE KOPEN

Meer informatie
EAN615435497792