Facebook Pixel
Native Instruments Maschine MK3 Native instruments

Native Instruments Maschine MK3

Novation Launchpad Mini MK3 MIDI Controllers

Novation Launchpad Mini MK3

Ableton Push 2 incl gratis Live into

Ableton Push 2, live Intro 11

Ableton Push 2 is een instrument / controller dat alles wat je nodig hebt om muziek te maken op één plek zet - binnen handbereik.

Push geeft je het beste van twee werelden voor het maken van muziek: inspirerende hardware voor hands-on controle aan het begin, en volledig uitgeruste software voor het maken van muziek voor het verfijnen van de details aan het einde.

€ 635,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

De makers Live , Push en Link - unieke software en hardware voor het maken en uitvoeren van muziek. Met deze producten creëert onze gebruikersgemeenschap geweldige dingen.
Ableton werd opgericht in 1999 en bracht de eerste versie van Live uit in 2001. Ableton producten worden gebruikt door muzikanten, geluidsontwerpers en artiesten van over de hele wereld.
De drijvende kracht achter Ableton is de passie voor wat ze maken en de mensen waarvoor ze het maken.

De meesten medewerkers bij ableton zijn actieve muzikanten, producers en DJ's, en velen gebruiken dagelijks Live en Push.

 

Ableton Push 2 met live Intro

Ableton Push 2 is een instrument / controller dat alles wat je nodig hebt om muziek te maken op één plek zet - binnen handbereik.

Muziek maken is moeilijk. Om in de flow te blijven, moet je je ideeën snel kunnen vastleggen en heb je technologie nodig om uit de weg te blijven. Computers maken het voor één persoon mogelijk om hele werelden van geluid te creëren. Maar instrumenten zijn waar inspiratie vandaan komt. Ableton Push 2 geeft je het beste van alles. Het is een krachtig, expressief instrument dat u hands-on controle geeft over een onbeperkt palet aan geluiden, zonder dat u naar een computer hoeft te kijken.

Ableton Push 2 is zowel thuis in de studio als op het podium. Houd uw uitvoeringen actueel door te schakelen tussen improviseren met loops en het spelen van drums, noten en akkoorden - allemaal vanuit hetzelfde expressieve raster van pads.

Push 2 geeft je het beste van twee werelden voor het maken van muziek: inspirerende hardware voor hands-on controle aan het begin, en volledig uitgeruste software voor het maken van muziek voor het verfijnen van de details aan het einde.

Meer informatie
EAN4042921875653
OOK INTERESSANT