native instruments maschine mk3

Native Instruments Maschine MK3

novation launchpad mini mk3

Novation Launchpad Mini MK3

Ableton Push 2 incl gratis Live into

Ableton Push 2 is een instrument / controller dat alles wat je nodig hebt om muziek te maken op één plek zet - binnen handbereik.

Push geeft je het beste van twee werelden voor het maken van muziek: inspirerende hardware voor hands-on controle aan het begin, en volledig uitgeruste software voor het maken van muziek voor het verfijnen van de details aan het einde.

€ 635,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Push 2

Ableton Push 2 is een instrument / controller dat alles wat je nodig hebt om muziek te maken op één plek zet - binnen handbereik.

Muziek maken is moeilijk. Om in de flow te blijven, moet je je ideeën snel kunnen vastleggen en heb je technologie nodig om uit de weg te blijven. Computers maken het voor één persoon mogelijk om hele werelden van geluid te creëren. Maar instrumenten zijn waar inspiratie vandaan komt. Ableton Push 2 geeft je het beste van alles. Het is een krachtig, expressief instrument dat u hands-on controle geeft over een onbeperkt palet aan geluiden, zonder dat u naar een computer hoeft te kijken.

Push 2 is zowel thuis in de studio als op het podium. Houd uw uitvoeringen actueel door te schakelen tussen improviseren met loops en het spelen van drums, noten en akkoorden - allemaal vanuit hetzelfde expressieve raster van pads.

Push 2 geeft je het beste van twee werelden voor het maken van muziek: inspirerende hardware voor hands-on controle aan het begin, en volledig uitgeruste software voor het maken van muziek voor het verfijnen van de details aan het einde.

Meer informatie
EAN4042921875653
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ableton Push 2 incl gratis Live into
Uw waardering