Facebook Pixel
Genelec 8030C actieve studiomonitor (per stuk) Studio monitor

Genelec 8030C actieve studiomonitor (per stuk)

Adam T7V studio monitor Adam studio monitor

Adam T7V studio monitor

Adam T5V studio monitor

ADAM AUDIO T5V

De ADAM T5V is een zeer betaalbare tweeweg nearfield-monitor en geoptimaliseerd voor kleine controlekamers.

Prijs is per speaker

Uitstekende akoestische eigenschappen, kleine afmetingen en een uitstekende kosten / prestatieverhouding maken deze Adam t5v studio monitor zeer geschikt voor het gebruik in compacte studio en control rooms , muziek-, video- en broadcast.

5 Jaar Garantie ! (2 jaar+3 jaar na registratie bij Adam)

Speciale prijs € 149,00 Normale prijs € 159,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Adam Audio Studio Monitors

ADAM-audio monitors hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd als de beste tool voor geluidstechnici op basis van onze technologische innovaties op het gebied van luidsprekertechnologie. Deze vooruitgang heeft geholpen om de onmiddellijk identificeerbare sonische kenmerken van onze luidsprekers te definiëren: nauwkeurig en transparant, met hoge definitie.

ADAM Audio blijft het spel van professionele monitoring veranderen, hun reeks gerespecteerde monitoren en subwoofers de ontvangers van lovende recensies en waardering van audio-experts en opnametechnici over de hele wereld

 

De beste Adam Audio Studio Monitors koop je bij i4 Studio!

Ben je nog op zoek naar goede studio monitoren voor in de studio? Als muzikant, producer of opkomend artiest is het belangrijk dat je de juiste apparatuur gebruikt om zo het beste geluid te creëren. Bij i4 Studio kunnen we je daar zeker meer verder helpen! Wij verkopen de beste Adam Audio Studio Monitors en nog veel meer apparatuur waar jij de beste, sterkste en mooiste geluiden mee kunt produceren. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daarom kun je van ons eerlijk advies verwachten, mede door onze ruime kennis en ervaring in dit vakgebied. Ben je nieuwsgierig naar ons assortiment in Audio Adam apparatuur of andere studioapparatuur? Bezoek dan onze website of maak een afspraak in onze showroom!

The Brand of Adam Audio

De Adam Audio Studio Monitor is eigenlijk een onmisbaar product voor iedere producent. De reputatie van deze apparatuur is wereldwijd hoog, het is een heel bekend merk op het gebied van studio-techniek. Met hun technologische innovaties kan Adam Audio zich definiëren als nauwkeurig en transparant, met een hoge definitie aan geluid. Daarnaast blijft dit merk zich onderscheiden en ontwikkelen op het gebied van professionele monitoring en de reeks van hun huidige monitoren. Ze ontvangen veel lovende recensies en een hoge waardering van de audio-experts zoals muzikanten en producers over de hele wereld. Er is een groot aanbod in verschillende geluidsboxen voor diverse tarieven. Zo is er voor iedere muziekliefhebber een goede keuze te maken.

De apparatuur van i4 Studio Adam Audio is voor studio monitoren een razend populair merk die veel wordt gebruikt in de muziekwereld. Naast dit succesvolle merk biedt i4 Studio nog veel meer aan. Ben je als producent op zoek naar studio apparatuur? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van Recording Bundle en audio interface tot aan synthesizers, je vindt het allemaal bij ons. Wij werken samen met allerlei verschillende fabrikanten, zo kun je zelf je favoriete brand kiezen uit ons brede assortiment. En we weten als geen ander dat het aanschaffen van nieuwe apparatuur een prijskaartje heeft, daarom is het ook mogelijk om bij ons tweedehands Audio Adam apparatuur aan te schaffen. Ook kun je je oude apparatuur als studio computers inleveren, zo geef je het een nieuw leven. Je draagt dan bij aan een gezond milieu, en iemand anders heeft plezier van jouw apparaat, een win-win situatie.

Voor welke Studio Monitor ga jij? Of je nu een beginnende muzikant bent of nieuwe studio apparatuur zoekt voor in je reeds uitgebreide thuisstudio, je vindt het allemaal bij i4 Studio! Een van de populairste geluidsboxen die wij aanbieden is van het merk Adam Audio, een wereldwijde liefhebber in de muziekindustrie. Naast dit geweldige merk bieden we ook andere studioapparatuur aan, zowel gloednieuw als tweedehands. Wil je toch liever onze apparatuur in het echt komen bewonderen? Dat is ook zeker mogelijk! Je kunt op afspraak langskomen in onze showroom en werkplaats voor assemblage en installatie klussen. Mocht je gebruik willen maken van onze installatieservice voor je nieuwe Audio Adam dan is dat ook mogelijk. Bekijk onze website voor de mogelijkheden en neem contact met ons op.

ADAM AUDIO T5V studio monitor

De ADAM T5V is een zeer betaalbare tweeweg nearfield-monitor en geoptimaliseerd voor kleine controlekamers.

Met zijn 5 ”woofer de Adam T5V een basfrequentierespons tot 45 Hz. De nieuwe U-ART tweeter, bied een baanbrekende oplossing voor gebruik bij hoge resolutie opnames en mixen met een beperkt budget, gaat tot 25 kHz en is gekoppeld aan een precisiegolfgeleider met vergelijkbare dispersiebesturingskenmerken als de High Frequency Propagation (HPS) golfgeleider gebruikt in ADAM Audio's vlaggenschip studio monitoren uit de S-serie. De uitstekende uniforme spreiding van hoge frequenties van de golfgeleider biedt een geweldige brede sweet spot die je niet langer verplicht op vast te zitten een stijve vooraf bepaalde mixpositie tijdens het creative proces

De schuine hoedken aan de kast van de adam t5v met een basreflexpoort aan de achterkant en een kleine voetafdruk maakt plaatsing overal in uw kamer mogelijk, hoe klein ook, en bevat ingebouwde DSP-gestuurde driver-crossovers en equalizer, evenals meerwegs analoge verbindingen. Aangedreven met een 50 W Klasse D-versterker voor de woofer en een 20 W Klasse D-versterker voor de U-ART tweeter, produceert de T5V SPL's van maximaal 106 dB per paar.

Uitstekende akoestische eigenschappen van de Adam T5v: kleine afmetingen en een uitstekende kosten / prestatieverhouding maken de T5v studiomonitor  past erg goed in compacte control-romm en in muziek-, video- en broadcast settings

ADAM Audio T5V specificaties

  • U-ART 1,9-inch versnelde ribbon tweeter met HPS-golfgeleider
  • Polypropyleen 5-inch woofer met een naar achteren gerichte basreflexpoort
  • Totaal versterker. Vermogen RMS: 70 W.
  • Frequentiebereik van : 45 Hz - 25kHz
  • Max. SPL per Set van 2 op 1m: ≥106 dB

Ben je opzoek naar wat extra (sub) laag kijk eens naar de adam t7v of naar de Adam t10s subwoofer

Meer informatie
EAN4260113133668
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!