Genelec 8030C actieve studiomonitor (per stuk)

Genelec 8030C actieve studiomonitor (per stuk)

Adam T7v

Adam T7V studio monitor

Adam T5V studio monitor

Waardering:
100% of 100

ADAM AUDIO T5V

De ADAM T5V is een zeer betaalbare tweeweg nearfield-monitor en geoptimaliseerd voor kleine controlekamers.

Prijs per stuk

Uitstekende akoestische eigenschappen, kleine afmetingen en een uitstekende kosten / prestatieverhouding maken deze Adam t5v studio monitor perfect geschikt voor gebruik in kleine controlekamers in muziek-, video- en broadcast.

€ 155,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AdmT5V

Adam Audio Studio Monitors

ADAM-audio monitors hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd als de beste tool voor geluidstechnici op basis van onze technologische innovaties op het gebied van luidsprekertechnologie. Deze vooruitgang heeft geholpen om de onmiddellijk identificeerbare sonische kenmerken van onze luidsprekers te definiëren: nauwkeurig en transparant, met hoge definitie.

ADAM Audio blijft het spel van professionele monitoring veranderen, hun reeks gerespecteerde monitoren en subwoofers de ontvangers van lovende recensies en waardering van audio-experts en opnametechnici over de hele wereld

ADAM AUDIO T5V

De ADAM T5V is een zeer betaalbare tweeweg nearfield-monitor en geoptimaliseerd voor kleine controlekamers.

Met zijn 5 ”woofer de Adam T5V een basfrequentierespons tot 45 Hz. De nieuwe U-ART tweeter, een baanbrekende oplossing voor gebruik bij hoge resolutie opnames en mixen met een beperkt budget, gaat tot 25 kHz en is gekoppeld aan een precisiegolfgeleider met dezelfde dispersiebesturingskenmerken als de High Frequency Propagation (HPS) golfgeleider gebruikt in ADAM Audio's vlaggenschip studio monitoren uit de S-serie. De zeer uniforme spreiding van hoge frequenties van de golfgeleider biedt een ongelooflijk brede sweet spot die u bevrijdt van vastzitten naar een stijve mixpositie tijdens het werken.

Een afgeschuinde kast van de adam t5v met een basreflexpoort aan de achterkant en een kleine voetafdruk maakt plaatsing overal in uw kamer mogelijk, hoe klein ook, en bevat ingebouwde DSP-gestuurde driver-crossovers en equalizer, evenals meerwegs analoge verbindingen. Aangedreven met een 50 W Klasse D-versterker voor de woofer en een 20 W Klasse D-versterker voor de U-ART tweeter, produceert de T5V SPL's van maximaal 106 dB per paar.

Uitstekende akoestische eigenschappen van de Adam T5v: kleine afmetingen en een uitstekende kosten / prestatieverhouding maken de T5v studiomonitor perfect geschikt voor gebruik in kleine controlekamers in muziek-, video- en uitzendproductie.

ADAM T5V SPECs:

  • U-ART 1,9-inch versnelde linttweeter met HPS-golfgeleider
  • Polypropyleen 5-inch woofer en naar achteren gerichte basreflexpoort
  • Gecumuleerde versterker. Vermogen RMS: 70 W.
  • Frequentiebereik: 45 Hz - 25 kHz
  • Max. SPL per paar op 1 m: ≥106 dB
Meer informatie
EAN4260113133668
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adam T5V studio monitor
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!