Facebook Pixel
ASM Hydrasynth Desktop Synthesizers

ASM Hydrasynth Desktop

Sequential Prophet-5 synthesizer Synthesizers

Sequential Prophet-5 synthesizer

Arturia Polybrute synthesizer

Arturia PolyBrute

Arturia PolyBrute is meer dan een synthesizer - het is een 6-stemmige analoge krachtpatser, met ongekende expressiviteit en geluidsvervormingsmogelijkheden, gebouwd om je onbevreesd te laten spelen, vloeiend te componeren en het geluid in voortdurende beweging te laten verkennen.

Speciale prijs € 2.249,00 Normale prijs € 2.599,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Arturia

Arturia, opgericht in Grenoble, Frankrijk in 1999, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van muzieksoftware en hardware voor professionele en amateurmuzikanten.
Het is een team van gepassioneerde mensen toegewijd aan muzikanten bij arturia. Ze durven originele en andere instrumenten te creëren, nieuwe ervaringen te bedenken en producten opnieuw uit te vinden. Naast de Brute synthesizers ook bekend van de keystep pro. NEW verwacht de arturia polybrute

een van de meest populaire producten is een arturia keyboard de arturia minilab mk2

PolyBrute

MORPHING ANALOG POLYSYNTH


Arturia PolyBrute is meer dan een synthesizer - het is een 6-stemmige analoge krachtpatser, met ongekende expressiviteit en geluidsvervormingsmogelijkheden, gebouwd om je onbevreesd te laten spelen, vloeiend te componeren en het geluid in voortdurende beweging te laten verkennen.

Stel je voor dat je 6 analoge stemmen gebruikt om een geluid te creëren dat krachtig, rauw en helemaal van jou is. Stel je een geluid voor dat in twee staten tegelijk bestaat in een enkele preset, met naadloze overgangen ertussen. Stelt u zich eens voor dat de prestatiecontroles met meerdere assen de volgende generatie muzikale expressie bieden. Stel je voor: onmiddellijke en grenzeloze modulatie binnen handbereik. Stel je een polysynth voor gemaakt door muzikanten, voor muzikanten.

Evolutie van het brute geluid
Rauw, krachtig, organisch. De analoge Brute-stem is een onmiskenbare sonische kracht om rekening mee te houden - wat dacht je van zes tegelijk?

De zesstemmige kracht van PolyBrute begint met twee Brute waveshaping oscillatoren. Met uitgestrekte timbrale veelzijdigheid van delicate luchtige pads tot grommende gestapelde bassen, dit zijn zes stemmen waarop u kunt rekenen om uit te blinken in elke toepassing.

De tactiele en reactieve aard van analoge synthese vormt de kern van de architectuur van PolyBrute. Tem of animeer de oscillatoren met een uitgebreide reeks van meerdere filters, envelopes en LFO's voor absolute controle over het analoge domein. Als je eenmaal zijn geluidsbronnen hebt benut, is PolyBrute je schip voor een inspirerende reis naar geluid.

Morphing
een gedurfde nieuw hoofdstuk in het verhaal van de synthese
Met de morphing-vaardigheden van PolyBrute kun je zonder grenzen spelen, componeren en geluid verkennen.

Stel je voor dat je alle parameterinstellingen in één keer tussen twee verschillende patches kunt vegen. PolyBrute gaat zelfs nog verder met zijn baanbrekende vermogen om geleidelijk te veranderen tussen twee totaal verschillende toestanden binnen elke patch

Lanceer in een oneindig continuüm van inspirerende nieuwe geluiden tussendoor.

Om morphing te laten werken, is hands-on controle essentieel - PolyBrutes tilt het naar een ander niveau. Het geheel nieuwe Morphée driedimensionale prestatietouchpad zorgt ervoor dat ingewikkelde morphing-expressie altijd binnen handbereik is. Manipuleer elk facet van PolyBrute's geluid, van delicate morphing tot extreme dynamische verschuivingen, over de X-, Y- en Z-as in een oogwenk.

Daar houdt het niet op; PolyBrute is tot de tanden gewapend met gearticuleerde controllers om uw uitvoeringen en composities de ongrijpbare menselijke toets te geven.

Deze ongeëvenaarde sonische flexibiliteit en expressiviteit is wat PolyBrute zijn plaats in de synthesizergeschiedenis verdient - een pionier van creativiteit.

Een hands-on analoge ervaring
Arturia PolyBrute zet al dat analoge vermogen recht voorop met speciale knoppen en schakelaars, en biedt ongeëvenaarde controle en directheid.

Bijna alles wat u aanraakt, genereert ook MIDI, zodat u al uw bewegingen kunt vastleggen als onderdeel van uw DAW-producties. Een instant attitude nodig? Zet de verbeterde Brute Factor van het Steiner-filter op. Wilt u de cutoff op beide filters tegelijk wijzigen? Pak de Master Cutoff-knop. Tijd om de vloer onder je voeten te verplaatsen? Kies de suboscillator van VCO 2. Het is in orde daar voor je.

PolyBrute Connect
Bibliotheekbeheer, parameterbewerking en directe integratie met uw DAW.

Sluit PolyBrute aan op uw computer en geniet van naadloze bi-directionele bewerking en organisatie. PolyBrute Connect overbrugt de kloof tussen hardware en software als nooit tevoren, waardoor u het uitgebreide geluid kunt opnemen in uw virtuele studioworkflow. Maak patches, ga dieper met morphing tweaks en bedien het geluid van PolyBrute in realtime vanaf je Mac of pc - heel eenvoudig.

Meer informatie
MerkArturia
EAN3760033531571