Austrian Audio

Austrian Audio is toegewijd aan geluid en engineering excellence. Het bedrijf is gevestigd in Wenen en timmert sinds 2017 agressief aan de weg op het gebied van audiotechniek. Met tientallen jaren ervaring achter de rug heeft dit team van innovatieve ingenieurs de audioproductiewereld sindsdien versteld doen staan door microfoons en koptelefoons van wereldklasse te produceren die beproefde ontwerpen combineren met vooruitstrevende elektronica voor een nieuw opnametijdperk.
De basis van austrian audio is de tijd dat AKG nog echt AKG was en dat kwaliteit voor de massa productie ging.

Toen AKG Wenen verliet, bleef een groep van 22 oud-werknemers achter, die hun passie en ervaring aanwendden voor de ontwikkeling van nieuwe microfoons en hoofdtelefoons. Dat team is blijven groeien en heeft zich ontwikkeld tot het bedrijf dat nu bekend staat als Austrian Audio. Met hun gezamenlijke kennis van precisie-elektronica, software en andere technologieƫn heeft Austrian Audio al apparatuur geproduceerd waarmee zelfs de meest gevestigde industriereus kan wedijveren

Passie laten horen

Je steekt ontelbare uren hard werk en passie in je muziek, en Austrian Audio doet er alles aan om die inspanning te laten horen. Dat is wat heeft geleid tot de productie van hun OC818 en OC18 microfoons, die over de hele wereld lovende kritieken hebben ontvangen. Deze twee microfoons zijn met open armen ontvangen door muzikanten, zangers, technici, producers en performers, vaak ter vervanging van langdurige studio favorieten.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

 • Austrian Audio Hi-X50 hoofdtelefoon

   237,00 inc. btw -  195,87 ex btw Toevoegen aan winkelwagen
 • Out of stock

   289,00 inc. btw -  238,84 ex btw Get notified
 • Out of stock OC18 austrian audio

   699,00 inc. btw -  577,69 ex btw Get notified
 • Out of stock Austrian Audio OC818

   969,00 inc. btw -  800,83 ex btw Get notified
Show Filters

Toont alle 4 resultaten