Facebook Pixel
icon QCon Pro XS expander voor QCon Pro X Controller MIDI Controllers

icon QCon Pro XS expander voor QCon Pro X Controller

Softube Console 1 Fader MIDI Controllers

Softube Console 1 Fader

Korg SQ-64 step sequencer

Korg SQ-64 step sequencer

De Korg SQ-64 is een ongelooflijk krachtige en compacte, polyfone stepsequencer met een verbazingwekkend intuïtieve bediening en diepgaande bewerkingsopties. Hij biedt alle flexibiliteit en sequencing-power die je voor je muzikale projecten nodig hebt.
Met de 64-stappen pad-matrix, haarscherpe oled-display, stevige en stijlvolle aluminium behuizing, een scala aan aansluitingen en een grote verscheidenheid aan programmeer-modi en -functies wordt de SQ-64 het hart van je muziekstudio en levert hij volledige en moeiteloze controle over al je instrumenten en modules, zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: jouw muziek!

Speciale prijs € 276,00 Normale prijs € 299,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Korg synthesizer

Korg Inc. is een Japanse fabrikant van elektronische muziekinstrumenten, audioprocessors, opname-apparatuur en synthesizers. Bekend van de Korg Volca serie en de Korg Kronos. New korg sq-64 sequencer en de Korg opsix fm synthesizer. Korg staat boven aan als het gaat om kwaliteit, door de daren heen blijft korg een betrouwbare partner in de studio en op het podium. Korg synthesizers zijn toonaangevend. NEW Korg Modwave

Step sequencer SQ-64 van Korg

De Korg SQ-64 is een ongelooflijk krachtige en compacte, polyfone stepsequencer met een verbazingwekkend intuïtieve bediening en diepgaande bewerkingsopties. Hij biedt alle flexibiliteit en sequencing-power die je voor je muzikale projecten nodig hebt.
Met de 64-stappen pad-matrix, haarscherpe oled-display, stevige en stijlvolle aluminium behuizing, een scala aan aansluitingen en een grote verscheidenheid aan programmeer-modi en -functies wordt de SQ-64 het hart van je muziekstudio en levert hij volledige en moeiteloze controle over al je instrumenten en modules, zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: jouw muziek!

Aansluitmogelijkhden Korg SQ-64

Ondanks zijn beperkte afmetingen bied de korg SQ-64 een ongeëvenaarde aansluitingsopties connectiviteit en kun je al je analoge en digitale apparatuur op een eenvoudige manier bedienen, aansluiten en optimaal benutten. MIDI-in (x1) en -out (x2), micro USB type B, Sync-in & -out, 3 melodietracks elk met MODULATION-, PITCH- en GATE-uitgangen en een DRUM-track met 8 individuele triggeruitgangen voor het besturen van analoge synths, Eurorack-modules en drummachines.

Elk van de melodietracks (x3) heeft 16 patronen met elk maximaal 64 stappen, en de drumtrack (x1) heeft 16 subtracks met elk maximaal 64 stappen die kunnen worden afgespeeld, achter elkaar geschakeld en bewerkt op verschillende manieren.

Melodietracks en -patronen kunnen in verschillende modi worden bewerkt (GATE, PITCH en MODULATION), zodat je de informatie die door je sequencer voor elk van deze stappen wordt verzonden op allerlei inspirerende manieren kunt wijzigen.

De DRUM-trackuitgangen kunnen worden afgestemd op de polariteit en spanning van de aangesloten apparaten.

Dankzij de audio Sync-in & -out-verbindingen kun je moeiteloos al je andere Korg-apparatuur bedienen, zoals de volca-synthesizerserie, minilogue, monologue, minilogue xd, proloog en vele anderen!

De SQ-64 heeft 64 prachtig met LED verlichte Step-knoppenpads waarmee u niet alleen het hele plaatje in één keer kunt zien, maar ook supersnelle en bevredigende bewerking mogelijk maakt met zijn encoderknoppen en speciale modusknoppen die uw werk vereenvoudigen en versnellen. werkstroom. Elke trede heeft geleidelijke verlichting; hoe hoger de modulatiewaarde, hoe sterker de knop oplicht om u een duidelijk beeld te geven van wat er in de reeks gebeurt.

Het OLED-scherm van de korg sq64 is kristalhelder, helder en zichtbaar vanuit elke hoek, dus je hebt toegang tot alle informatie die je nodig hebt, of je nu thuis muziek maakt, in de studio of live speelt!

De 3 melodietracks bevatten een MODULATION-uitgang, dus elke stap in je sequentie kan complexe modulaties creëren op je uitrusting naar keuze, waardoor je opties en mogelijkheden voor het creëren van geluid aanzienlijk worden uitgebreid. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om polyfone akkoordpatronen, melodieën, complexe polyritmes en modulaties in een oogwenk te creëren en deze als data op te nemen in elk van de 64 beschikbare projectvakken.

CONTROLE IN REAL-TIME
Met de Korg SQ-64 kunt u niet alleen ongelooflijke sequenties creëren; het bevat verschillende functies en modi waarmee je on-the-fly kunt bewerken en al je uitrusting in realtime kunt spelen.

De 64 pad Matrix kan ook worden gebruikt als een toetsenbord, waardoor verschillende lay-outs kunnen worden gebruikt voor maximale flexibiliteit (verschillende toonladders kunnen aan elk van deze worden toegewezen en een aantal andere parameters kunnen eenvoudig worden gewijzigd)

- Toetsen: uw traditionele piano indeling.
- Isomorf: de noten worden symmetrisch in rijen weergegeven, u kunt hetzelfde akkoordpatroon gemakkelijk op en neer transponeren zonder              de vorm te veranderen
- Octaven: één toonladder weergegeven in 3 verschillende octaven op elke rij

Met zijn krachtige ingebouwde Arpeggiator kun je gemakkelijk interessante patronen tot leven brengen en creëren uit al je zachte plug-ins, analoge of digitale synths, voor onmiddellijke inspiratie.

Breek los met 4 alternatieve sequentie afspeelmodi! Reverse, Bounce, Random en Stochastic kunnen onafhankelijk en on-the-fly naar elke track worden geselecteerd om variatie en intriges toe te voegen.

Al uw patronen kunnen ook vrij worden geketend en gelust, waardoor dit het ultieme apparaat voor live machine is!

STRAK, ROBUUST ONTWERP
Ondanks zijn brede scala aan functies, bedieningselementen en aansluitingen, is de Korg SQ-64 slechts 18 mm dik (38 mm inclusief de knoppen en rubberen poten) en is hij gehuisvest in een zeer draagbare en elegante maar robuuste, solide aluminium behuizing die jarenlang betrouwbaar zal werken.

Aangedreven via USB of externe 9V DC-adapter, biedt een keur aan voedingsopties zowel veelzijdigheid als flexibiliteit.

 

 

Sequencer:
16 patronen met 64-stappen
3 melodietracks elk 8-stemmig polyfoon
16 ritmetracks monofoon
Tempo:
30 - 300 bpm
Inputs:
MIDI-in (stereo, mini-jack)
SYNC-in (mono, mini-jack, 20V input max.)
Outputs:
MIDI-out 1, 2 (stereo mini-jack)
SYNC-out (mono, mini-jack, 10V output max.)
CV GATE-out A/B/C (mono, mini-jack, 10V output max.)
CV PITCH-out A/B/C (mono, mini-jack, 10V output max.)
CV MOD-out A/B/C (mono, mini-jack, 10V output max.)
TRIG-out 1 ~ 8 (mono, mini-jack, 10V output max.)

Meer informatie
EAN4959112198999