RME HDSPe RayDAT PCIe audio interface

 599,00 inc. btw -  495,04 ex btw

RME HDSPe RayDAT PCIe audio interface
RME RayDAT biedt niet minder dan 4 x ADAT optische I/O, SPDIF I/O en AES/EBU I/O. Dat is maar liefst 36 kanalen ingangen en uitgangen. bovendien er zijn 2 MIDI I/Os en TotalMix, RME is onovertroffen als het gaat om DSP-gebaseerde real-time mixer/router, met level nmeting en volledige MIDI remote-mogelijkheden. HDSPe RayDAT ondersteunt ook de optionele TCO voor de synchronisatie naar de tijdcode (LTC/video).
De RME HDSPe RayDAT specificatie’s

4 x ADAT digitale I/O, het ondersteunen van 192 kHz via S/MUX4 werking
1 x SPDIF-digitale I/O, 192 kHz-staat
1 x AES/EBU digitale I/O, 192 kHz-staat
2 x MIDI I/O, 32 kanalen high-speed MIDI via breakout-kabel

Uitverkocht

Notify me when the item is back in stock.

RME audio

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

 • Eenvoudige retourzending
 • Bestel uw bestelling voor 17.00 uur voor behandeling/verzending op dezelfde dag.
 • Computers 1-5 Dagen ivm maatwerk en duurtest
Gegarandeerd veilig afrekenen

RME HDSPe RayDAT PCIe audio interface

RME RayDAT biedt niet minder dan 4 x ADAT optische I/O, SPDIF I/O en AES/EBU I/O. Dat is maar liefst 36 kanalen ingangen en uitgangen. bovendien er zijn 2 MIDI I/Os en TotalMix, RME is onovertroffen als het gaat om DSP-gebaseerde real-time mixer/router, met level nmeting en volledige MIDI remote-mogelijkheden. HDSPe RayDAT ondersteunt ook de optionele TCO voor de synchronisatie naar de tijdcode (LTC/video).

Interne ADAT ingangen en uitgangen zij  uit tebreiden met twee TDIF-poorten direct in de computer via RME is een optionele uitbreiding planken.

HDSPe RayDAT is de nieuw ontwikkelde PCI Express versie van de HDSP 9652. Een echte PCI Express core bijgevolg neemt de volledige voordeel van de nieuwe indeling, het bereiken van significante prestatieverbeteringen in meerdere audio. Dankzij RME is veilig flash-update-technologie, firmware-verbeteringen, aanpassingen en bugfixes kan eenvoudig worden geïnstalleerd op elk moment.

De RME RayDAT biedt unieke kenmerken:

 • 4 x ADAT digitale I/O, het ondersteunen van 192 kHz via S/MUX4 werking
 • 1 x SPDIF-digitale I/O, 192 kHz-staat
 • 1 x AES/EBU digitale I/O, 192 kHz-staat
 • 2 x MIDI I/O, 32 kanalen high-speed MIDI via breakout-kabel
 • Tot 36 ingangen en 36 uitgangen gelijktijdig gebruikt kunnen worden!
 • DIGICheck, RME is een unieke meting – en analyse tool
 • TotalMix: 2592 kanaals mixer met 42 bit interne resolutie
 • Native PCI Express – PCI-PCI Express bridge gebruikt
 • S/MUX gegoten in hardware: 16-kanaals 24-bit/96kHz voor opnemen en afspelen op de ADAT optische
 • HDSPe RayDAT bevat SteadyClockTM, RME eigen klok technologie, een combinatie van professionele functies, zoals een maximale
 • onderdrukking van jitter op volle varipitch mogelijkheden en software gecontroleerd sample rates.

Merk

Rme

RME-Audio biedt een uitgebreid assortiment audio-interfaces, converters, microfoon voorversterkers en netwerkaudio-oplossingen, allemaal gebaseerd op zijn unieke en innovatieve kerntechnologieën.

Connectiviteit met meerdere platforms voor Windows en Mac OS via PCI, PCIe, Thunderbolt-technologie, FireWire, USB 2 en 3, evenals iOS Class Compliance heeft RME een wereldwijde reputatie opgeleverd voor het bieden van ondersteuning aan alle gebruikers op alle platforms.

Dit is vooral duidelijk met de opname van meerdere interface-indelingen op producten zoals de Fireface UFX, UFX+, UCX, Fireface UC, BabyFace , 802 en MADIface XT. De reputatie van RME audio wordt versterkt door zijn drivers, die ongeëvenaarde stabiliteit en prestaties met lage latentie bieden .RME Audio-producten worden dagelijks gebruikt door professionals in verschillende gebieden. Van opnamestudio’s tot grote omroepen

Professionele technici weten dat er geen substituut is voor eersteklas geluidskwaliteit, en dat is waarom ze vertrouwen op RME apparatuur. Gebouwd voor mediaproducenten die geen tweede keus accepteren, levert RME de kwaliteit en stabiliteit die zorgen voor top resultaten en nul downtime. Hier bij i4studio weten we dat dat precies is wat onze klanten nodig hebben wanneer elke opname van belang is of wanneer u maar één kans krijgt om kritische opnames te maken. Daarom vertellen we u graag alles over RME audio producten,en de bijbehorende drivers, deze bieden een ongekende kwaliteit.

Het eerste wat RME op de kaart zette was hun baanbrekende digitale converter ontwerp. In het begin liepen ze voorop in de ontwikkeling van converters, en ze hebben nooit een stap terug gedaan. Vandaag zien we dat weerspiegeld in hun SteadyClock III, een digitale klok die zo stabiel is dat elke ingenieur de extra helderheid die het levert volledig kan waarderen. We hebben het hier over het soort signaalintegriteit dat gebaseerd is op volledig symmetrische, gebalanceerde en DC-gekoppelde SoundPlus op-amps voor de laagst mogelijke harmonische vervorming. En hoe high tech deze converters ook mogen zijn, ze zijn nog steeds slechts een weerspiegeling van het soort kwaliteit dat de opname-industrie van ze is gaan verwachten

RME audio

Extra informatie

EAN

4260123362515