Facebook Pixel
Presonus Faderport 8 DAW Controller MIDI Controllers

Presonus Faderport 8 DAW Controller

Native Instruments Maschine MK3 Native instruments

Native Instruments Maschine MK3

Presonus Faderport

Presonus Faderport

Hoewel een toetsenbord en muis beproefde DAW-besturingsapparaten zijn, zijn ze veel effectiever in combinatie met de nauwkeurige tactiele controle van de FaderPort ™ over mix- en automatiseringsfuncties. De FaderPort is een superieure oplossing voor iedereen die in de doos mengt en biedt een 100 mm aanraakgevoelige, gemotoriseerde fader voor het schrijven van fades en automatisering in realtime en 24 knoppen met 40 verschillende functies, allemaal in een compact chassis dat gemakkelijk op elke bureau. Zoom snel in op audiobestanden voor bewerking. Bedien trackniveaus met een aanraking van een vinger. Met de FaderPort geniet u van de snelste, meest efficiënte workflow die u ooit hebt meegemaakt.

€ 178,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Presonus

PreSonus Audio Electronics, Inc. is een Amerikaanse fabrikant van professionele audioapparatuur en software, die wordt gebruikt voor het maken, opnemen, mixen en masteren van muziek en andere audio. Dit omvat hun reeks digitale audio werkstation software DAW: Presonus Studio One.  Presonus bied midi controllers / remote controllers in de vorm van de Faderport FP8 en FP16, voor je studiomonitoren hebben ze monitor station en de presonus central station. De presonus quantum serie bied highend audio interface

Presonus Faderport

Hoewel een toetsenbord en muis beproefde DAW-besturing sapparaten zijn, zijn ze veel effectiever in combinatie met de nauwkeurige tactiele controle van de FaderPort ™ over mix- en automatiseringsfuncties. De FaderPort is een superieure oplossing voor iedereen die in de doos mengt en biedt een 100 mm aanraakgevoelige, gemotoriseerde fader voor het schrijven van fades en automatisering in realtime en 24 knoppen met 40 verschillende functies, allemaal in een compact chassis dat gemakkelijk op elke bureau. Zoom snel in op audiobestanden voor bewerking. Bedien trackniveaus met een aanraking van een vinger. Met de FaderPort geniet u van de snelste, meest efficiënte workflow die u ooit hebt meegemaakt.

Werk slimmer met Presonus Faderport.

We hebben elementen uit de bekroonde FaderPort 8 opgenomen in onze nieuwe en verbeterde FaderPort. In plaats van u te dwingen uw mengmethode te herzien, vergroot de FaderPort de manier waarop u momenteel mixt. Je gebruikt nog steeds je trouwe toetsenbord en muis voor dingen die ze goed doen, en de FaderPort verwerkt wat je echt wilt weten: je mix. Dit is DAW-besturing, midi controller zoals je altijd had gehoopt!

Universele compatibiliteit en strakke Studio One-integratie.
De gestroomlijnde workflow en ondersteuning van FaderPort voor de Mackie Control- en HUI-protocollen maken het snel en gemakkelijk om Logic Pro X, Cubase, Ableton Live, Pro Tools en meer te bedienen. Er is geen stuurprogramma-installatie nodig; sluit het besturingsoppervlak aan op een USB-poort en beheer de mix.

Maar de FaderPort is ronduit magisch wanneer gebruikt met PreSonus Studio One . (Studio One Artist is inbegrepen.) U zult versteld staan hoeveel sneller u kunt werken.

Presonus Faderport specs

 • Gemotoriseerde fader met enkele aanraking, 100 mm lange slag
 • Grote, 360 ° knop encoder
 • Volledige opname-transportbesturing: afspelen, stoppen, snel vooruitspoelen, terugspoelen, opnemen, loop
 • Drop Marker, Next / Prev Marker, Next / Prev Event
 • Algemene sessiebesturing: Ongedaan maken / Opnieuw, Alles inschakelen, Solo / Mute wissen, Klik op Aan / Uit
 • Session Navigator biedt snelle controle over track-scrolling, tijdlijn-scrolling en nog veel meer
 • Kanaalbesturing: Niveau, Pan, Solo, Mute, Rec Arm
 • Automatiseringsbesturing: aanraken, vergrendelen, bijsnijden, schrijven, lezen, uit
 • Mac / Windows compatibel met native Studio One-ondersteuning en HUI en Mackie Control Universal-emulatie
 • Voetschakelaaringang voor handsfree starten / stoppen (voetschakelaar niet inbegrepen)
 • USB 2.0-connectiviteit
 •  

 

Meer informatie
EAN673454000645
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!