Facebook Pixel

Spectrasonics

Spectrasonics

Spectrasonics had Atmosphere maar heeft nu Omnisphere. Hiermee biedt Spectrasonics een unieke power synthesizer. Bij dit product van Spectrasonics draait veel zo niet alles om het creëren en manipuleren van dynamische, nieuwe geluiden, geluiden die je nooit eerder hoorde. Met Omnisphere biedt Spectrasonics een zeer brede sonische omvang met een bibliotheek die zijn weerga ook al niet kent.

Spectrasonics Omnisphere

Een sterke synthesizer is wat Spectrasonics Omnisphere in essentie is. Met die omschrijving doe je dit product echter tekort. Zo is het gebaseerd op de STEAM motor, de nieuwste interne kerntechnologie van aanbieder Spectrasonics. De Spectrasonics Omnisphere is een volledig nieuwe synthesizer en het eerste instrument dat werkt met STEAM. Je hoort de nieuwste en zeer geavanceerde geluiden en in vergelijking met de Atmosphere doe je een beroep op een bibliotheek die tenminste tien keer zo omvangrijk is. De Omnisphere van Spectrasonics is een krachtige synthesizer en dus niet iets wat er op lijkt. Je weet niet wat je hoort als je gebruik maakt van dit product van Spectrasonics.

Spectrasonics Omnisphere kopen

Spectrasonics Omnisphere kopen is het kopen van een ongeëvenaard sterke en veelzijdige synthesizer. Ondanks de talloze opties is het gemakkelijk werken met dit product dat uiteraard ook meer dan genoeg ruimte biedt aan de traditionele geluiden. Zo beschik je ook nu gewoon over een orchestra string, een selectie van koren, menselijke stemmen, kerkbellen en expressieve gitaren om er maar eens een aantal te noemen. De bibliotheek is meer dan 40 GB, terwijl de synthesizer ook wat de andere facetten ongekend veel mogelijkheden biedt. Uniek is ook al het Grove Lock systeem, speciaal te gebruiken als je wilt synchroniseren. De synthesizer heeft ook nog eens de beschikking over dertig ingebouwde effecten. Daarmee is de Spectrasonics Omnisphere kopen een must voor de ware liefhebber van de synthesizer. Dan weet je namelijk dat je het beste en meest uitgebreide hebt wat er on dit opzicht op de markt beschikbaar is.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
 1. -5%
  Spectrasonics Omnisphere 2.8 met USB-flashdrive.
  Waardering:
  97%
  Speciale prijs € 389,00 Normale prijs € 409,00
 2. -6%
  Spectrasonics Keyscape – Box USB-flashdrive
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 333,00 Normale prijs € 354,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina