Facebook Pixel
Spectrasonics Omnisphere 2.8 met USB-flashdrive. Spectrasonics

Spectrasonics Omnisphere 2.8 met USB-flashdrive.

Native Instruments Komplete 13 Native instruments

Native Instruments Komplete 13

Spectrasonics Keyscape – Box USB-flashdrive

Spectrasonics Keyscape

Spectrasonics KEYSCAPE is een buitengewoon virtueel instrument met de grootste selectie van zeldzame keyboards ter wereld. Van "heilige graal" piano's tot verbluffende keyboards waarvan je niet eens wist dat ze bestonden, dit is de droom van een toetsenist.

Tien jaar in de maak, werd elk van deze veelgevraagde toetsenborden zorgvuldig gerestaureerd en vervolgens diep multisampled door het gerenommeerde Spectrasonics Sound Development Team. Deze meeslepende en zeer expressieve geluiden zullen je inspireren om te SPELEN!

Spectrsonics keyscape kan je ook samen met andere VST's gebruiken

Speciale prijs € 333,00 Normale prijs € 354,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Spectrasonics Virtual Instruments

Spectrasonics-gebruikers zijn onder meer 's werelds meest vooraanstaande artiesten, producenten, sessiespelers, remixers, game-ontwikkelaars en film- en tv-componisten. De instrumenten van het bedrijf zijn te horen in duizenden hitrecords, best verkopende games, populaire televisieshows en grote films. Elk Spectrasonics-product heeft een topprijs in de branche gekregen en lovende kritieken gekregen.

Opgericht in 1994 door de Los Angeles-componist Eric Persing en zijn vrouw Lorey, werd Spectrasonics al snel een toonaangevende ontwikkelaar van gesamplede geluidsbibliotheken van wereldklasse.Door gebruik te maken van zijn jarenlange expertise op het gebied van productontwerp, verwierf Spectrasonics een reputatie voor het stellen van de norm voor uitmuntendheid in de branche.Tegenwoordig is Spectrasonics een team geworden van vele begaafde, creatieve mensen

Spectrasonics Instruments:

Omnisphere Keyscape Trilian

 

Spectrasonics Keyscape

KEYSCAPE is een buitengewoon virtueel instrument met de grootste selectie van zeldzame keyboards ter wereld. Van "heilige graal" piano's tot verbluffende toetsenborden waarvan je niet eens wist dat ze bestonden, dit is de droom van een toetsenist.

Tien jaar in de maak, werd elk van deze veelgevraagde toetsenborden zorgvuldig gerestaureerd en vervolgens diep multisampled door het gerenommeerde Spectrasonics Sound Development Team. Deze meeslepende en zeer expressieve geluiden zullen je inspireren om te SPELEN!

Het proces begon met naar de uiteinden van de aarde te gaan om elk van deze zeldzame en ongelooflijk speciale instrumenten te vinden en te herstellen met de beste technici en deskundige vakmensen uit elke discipline. We gingen zelfs zo ver dat we jarenlang deze instrumenten opnieuw en opnieuw helemaal opnieuw uitvoerden totdat ze helemaal 'goed' waren. Deze ongelooflijke aandacht voor detail en zorgvuldige zorg voor elk instrument stelde ons in staat deze geluiden te ontwikkelen tot een geheel nieuw niveau van authentieke toon.

Samen met de honderden patches op basis van de 36 instrumentmodellen, bevat spectrasonics Keyscape speciale hybride "Duo" -geluiden die twee van de instrumenten combineren om iets geheel nieuws te creëren. Het unieke timbre van deze Duo-patches maakt ze enkele van de meest creatieve en inspirerende geluiden in Keyscape!

Omnisphere-integratie
Als een bonus voor Omnisphere 2- gebruikers integreert Keyscape ook volledig als een satellietinstrument in de Omnisphere®-interface. Spectrsonics Keyscape verschijnt gewoon als een bibliotheek in de browser van Omnisphere voor gebruikers van beide plug-ins. Met deze mogelijkheid kunnen Omnisphere 2-gebruikers gebruikmaken van extra functies zoals Live Mode, Stack Mode, Multitimbrality, eindeloze FX-routings en de volledige synthesekracht van de STEAM Engine® om eindeloze nieuwe sonische mogelijkheden en combinaties te verkennen.

Meer informatie
EAN835948000245