Facebook Pixel
Steinberg the cubase project studio, Cubase Pro & RT4 Studio Recording Bundel

Steinberg the cubase project studio, Cubase Pro & RT4

Steinberg Cubase Pro 11 Upgrade AI Music Production

Steinberg Cubase Pro 11 Upgrade AI

Steinberg wavelab Pro 11

WAVELAB PRO 11- DE NUMMER ÉÉN MASTERING-SOFTWARE

Mastering is een van de belangrijkste onderdelen van het muziekproductieproces. Het is een unieke kunst en al 25 jaar is WaveLab de eerste keus voor mastering-professionals. WaveLab pro 10 is een complete mastering-oplossing, met elke tool die u ooit nodig zult hebben om uw workflow van begin tot eind te dekken.
Met de ondersteuning van een wereldwijd netwerk van mastering-ingenieurs die het allemaal gebruiken, is WaveLab de sleutel om elk aspect van uw meesters echt professioneel te maken.

€ 429,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Steinberg

De Duitse firma Steinberg is gevestigd in Hamburg en werd in 1984 opgericht door Manfred Rürup en Karl Steinberg. De eerste versie's cubase werden op de veel gebruikt op de Atari computers. Later Cubase Audio en de eerste softeare met een MIDI en Audio combinatie. Steinberg valt onder yamaha en heeft inmiddels ook audio interfaces

Steinberg kennen we natuurlijk van Cubase Pro en Cubase artist

Steinberg wavelab Pro 11

WAVELAB - DE NUMMER ÉÉN MASTERING-SOFTWARE

Mastering is een van de belangrijkste onderdelen van het muziekproductieproces. Het is een unieke kunst en al 25 jaar is WaveLab de eerste keus voor mastering-professionals. WaveLab is een complete mastering-oplossing, met elke tool die u ooit nodig zult hebben om uw workflow van begin tot eind te dekken.
Met de ondersteuning van een wereldwijd netwerk van mastering-ingenieurs die het allemaal gebruiken, is WaveLab de sleutel om elk aspect van uw meesters echt professioneel te maken.

WaveLab is veel meer dan de master van mastering. Dankzij de modulaire aanpak kunt u verschillende delen van de uitgebreide functieset gebruiken op elk gebied van professionele audioproductie. Of het nu gaat om sample-nauwkeurige bewerking, nauwkeurige spectrale veranderingen, audioherstel, forensische analyse van geluidsbestanden en vele andere toepassingen, WaveLab heeft de tools om het werk ongelooflijk nauwkeurig en intuïtief uit te voeren.

WaveLab is in de audio-industrie algemeen bekend als een professionele mastering-applicatie, maar het is zoveel meer. De krachtige functies van steinberg WaveLab kunnen voor veel andere audiogerelateerde taken worden gebruikt. Lees verder om de vele toepassingen te ontdekken waarin WaveLab uitblinkt ...

De beste audio-editor
WaveLab biedt een breed scala aan gespecialiseerde bewerkingsfuncties. Zowel destructieve als niet-destructieve bewerkingen zijn beschikbaar, zodat u kunt kiezen welke het meest geschikt is voor uw project. Met spectrale bewerking met hoge resolutie kunt u zich nauwkeurig richten op bepaalde frequenties en ongewenste geluiden zien, om ze heel netjes te verwijderen.
Met mid / side-verwerking kunt u zeer creatieve, zeer effectieve verbeteringen aanbrengen in stereotracks. U kunt ook alleen de linker-, rechter- of beide kanalen van een stereotrack tegelijk bewerken.
WaveLab bevat een grote selectie plug-ins voor audioverwerking, u kunt naadloos VST-plug-ins van derden gebruiken en zelfs externe effectapparaten integreren om de mogelijkheden uit te breiden. Foutdetectie en -correctie kunnen worden uitgevoerd binnen WaveLab en alle bewerkingsfuncties worden uitgevoerd via een zeer intuïtieve gebruikersinterface, met tools die op een zeer duidelijke en zinvolle manier zijn gerangschikt.

Geavanceerde audio-analyse
WaveLab beschikt over de meest geavanceerde audioanalysetools die beschikbaar zijn voor de professionele geluidsindustrie. Een uitgebreide reeks meters - inclusief piekniveau, luidheidsfouten, fase, spectrum en bits - zorgt ervoor dat u altijd een ongelooflijk nauwkeurig beeld krijgt van het geluid waarmee u werkt. Maar WaveLab gaat veel verder dan u te laten zien wat er gebeurt. Het beschikt over een uitzonderlijk nauwkeurige spectrogramweergave, Wavelet-weergave en 3D-frequentieanalyse, inclusief globale analysehulpmiddelen om diep in geluiden te "kijken", zodat u belangrijke informatie kunt extraheren en verwerken. Wetshandhavingsinstanties en ongevalsonderzoekers gebruiken WaveLab om audio-opnames forensisch te analyseren en benadrukken hoe het een opmerkelijk groot aantal gebruikers ten goede komt.

Fix opnames
De geavanceerde tools voor audioherstel van WaveLab staan bekend om hun vermogen om oude en onvolmaakte opnames te verbeteren. Het bevat de RestoRig-plug-insuite voor herstel, met DeClicker, DeNoiser, DeBuzzer, DePopper en DeCrackler, om een breed scala aan ongewenste ruis en artefacten te verwijderen. Met uitgebreide spectrale bewerkingsmogelijkheden kunt u zich nauwkeurig richten op en werken aan zeer specifieke delen van het audiospectrum, terwijl WaveLab's enorme reeks plug-ins, de mogelijkheid om plug-ins van derden te hosten en verbeterde integratie van externe effectapparaten helpen om de audiokwaliteit te verbeteren. snel en intuïtief. Met ingebouwde foutdetectie en foutcorrectiefunctie is WaveLab het one-stop-antwoord voor het herstellen en verbeteren van alle soorten audio.

batchverwerking
WaveLab heeft een volledige werkruimte voor batchverwerking, wat een enorme tijdbesparing kan opleveren voor audioprofessionals. Met een breed scala aan plug-in-effecten en hoogwaardige processors om uit te kiezen, kunt u veel verschillende plug-incollecties maken en veel bestanden in verschillende formaten in één keer renderen.
U kunt ook bewakingsmappen maken met vooraf gedefinieerde processen, indelingen, plug-ins of elke andere vorm van audiobestandsverwerking en, zonder zelfs maar WaveLab te hoeven openen, kunt u bestanden naar die map op uw bureaublad slepen om ze allemaal automatisch en in één te verwerken. Gaan.
De geavanceerde batchverwerking van WaveLab is de beste manier om professionele geluidsbibliotheken te creëren, wetende dat alle bestanden dezelfde kenmerken hebben, zoals niveau, formaat, toonhoogte, lengte en nog veel meer.

Meer informatie
EAN4018271477847