DAW NOTEBOOK / LAPTOP

Audio en Video Laptop

De perfecte laptops voor audio en video.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Waarom een i4 DAW Notebook /Laptop

We leveren notebooks speciaal samengesteld voor muziek en audio productie. Speciaal samengesteld voor hoge perfomance en stabiliteit. Leverbaar met meerdere harddisks (SSD & M2) voor een snelle doorvoer. Natuurlijk optimaliseren we windows en de BIOS voor maximale prestaties. Maak uw wensen kenbaar en we maken gratis een voorstel op maat.

Onze DAW , audio en video notebooks \ laptops worden met zorg samengesteld en voldoen aan de hoogste eisen . We stellen deze laptops samen met de fabricant en kunnen daarom maximale performance en stabiliteit garanderen.

Als je op zoek bent naar een nieuwe opname-daw pc of DAW laptop, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben veel pc-laptops en computers voor de studio en opname-pc’s om op te starten. Blader tijdens het winkelen bij i4studio door onze selectie windows 10-laptops . Of u nu op zoek bent naar een utilitaire pc-laptop om te gebruiken voor podcasting of een volwaardige opname-pc, we zijn er zeker van dat u een audio laptop zult vinden die bij u past.

Advies Nodig ?

Heeft u hulp nodig of opzoek naar bepaalde specificaties nem contact met ons op en we zoeken samen met u naar de best mogelijke configuratie, zelfs als u 3 harddisks in de daw / audio laptop wil en ook nog met Thunderbolt moet zijn

DAW-laptops

Audio-laptops zijn een game-changer in de wereld van mobiele muziekproductie. Pc-laptops hebben een indrukwekkende verwerkingskracht, robuuste RAM- configuraties en ruime SSD’s (M2) . In de hoofden van meer dan een paar muzikanten hier bij i4studio is een studio-laptop een geweldige opname-pc en een kanshebber voor de beste laptop voor muziekproductie.

Koop de beste laptops voor muziekproductie

Als u nieuw bent in de wereld van DAW-laptops, houd er dan rekening mee dat het type DAW- software dat u gebruikt ook van invloed kan zijn op het soort laptop dat u koopt. Gebruikers van Abelton Live , Pro Tools , FL Studio, Cubase en Studio One hoeven zich geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen. Als je vorige laptop een Mac was met Logic of Garageband, zou je moeten overschakelen naar een windows 10 DAW voor je nieuwe opname-pc. Geen zorgen onze studio laptops zijn extreem betrouwbaar en stabiel

laptop voor muziekproductie

Een laptop voor muziekproductie moet niet alleen over een krachtige processor en genoeg geheugen beschikken, maar ook over een uitstekende geluidskaart ( vaak extern)om hoge kwaliteit audio te kunnen opnemen en bewerken. Bovendien is het belangrijk om te kiezen voor een laptop met een groot en helder scherm, zodat je gemakkelijk multitasking kunt uitvoeren tijdens het muziekproductieproces. Naast een sterke en snelle cpu adviseren we ook 2 harddisks type M2 ssd, 1 voor het os en de software en de 2e voor de audiofiles en samples

Het is ook aan te raden om te investeren in een laptop met een degelijke en gebruiksvriendelijke muzieksoftware, zoals Pro Tools of Ableton Live, om je muziekproductieprocessen te optimaliseren.