Koop nu, Betaal later - Koop nu, betaal later | Verzending op dezelfde dag | 2 jaar garantie | Installatieservice

PSI Audio Active 21-M V4 Studio Monitor Red Studio monitor

PSI Audio Active 21-M V4 Studio Monitor Red

Adam S3H Set B-stock Studio Monitor Monitoring

Adam S3H Set B-stock Studio Monitor

Adam T8v studio monitor

Adam T8v studio monitor

De nieuwe ADAM T8V biedt ongekende prestaties en specificaties in zijn prijsklasse, met een frequentierespons tot 33 Hz en de mogelijkheid om een ​​indrukwekkende SPL van 118 dB per paar te projecteren.

De U-ART-tweeter (Unique Accelerated Ribbon Tweeter) is gekoppeld aan een geavanceerde golfgeleider met dezelfde dispersiecontrolekenmerken als de HPS-golfgeleider in de S-serie. De Klasse D-versterkers voor tweeter en woofer bieden voldoende vermogen voor de 8-inch woofer, leveren respectievelijk 20 W en 70 W en leveren 118 dB max SPL per paar.

5 Jaar Garantie ! (2 jaar+3 jaar na registratie bij Adam)

€ 259,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Adam Audio Studio Monitors

ADAM-audio monitors hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd als de beste tool voor geluidstechnici op basis van onze technologische innovaties op het gebied van luidsprekertechnologie. Deze vooruitgang heeft geholpen om de onmiddellijk identificeerbare sonische kenmerken van onze luidsprekers te definiëren: nauwkeurig en transparant, met hoge definitie.

ADAM Audio blijft het spel van professionele monitoring veranderen, hun reeks gerespecteerde monitoren en subwoofers de ontvangers van lovende recensies en waardering van audio-experts en opnametechnici over de hele wereld

Adam T8v studio monitor

ADAM Audio is verheugd de geheel nieuwe Adam T8V studiomonitor aan te kondigen , de nieuwste toevoeging aan de bekroonde T-serie lijn professionele studio monitors die gerenommeerde ADAM Audio-prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid bieden tegen een waardeprijs. De ADAM T8V is voorzien van een 8-inch woofer gecombineerd met krachtige versterking en de kracht en lagere basuitbreiding maken het een ideale keuze voor project- en thuisstudio's, klanten die werken in baszware muziekgenres zoals hiphop, dance, ambient, dub en EDM en degenen die werken in niet-elektronische genres zoals funk, metal, blues en pop.

De nieuwe Adam T8V biedt ongekende prestaties en specificaties in zijn prijsklasse, met een frequentierespons tot 33 Hz en de mogelijkheid om een ​​indrukwekkende SPL van 118 dB per paar te projecteren.

ADAM T8V STATE OF THE ART TECHNOLOGIE

ADAM-audiomonitors hebben een wereldwijde reputatie opgebouwd als de meest vooraanstaande tool voor geluidstechnici op basis van technologische innovaties die we hebben ontwikkeld op het gebied van luidsprekertechnologie.

ADAM T8V SPECS:

  • U-ART 1,9-inch versnelde linttweeter met HPS-golfgeleider
  • 8-inch polypropyleen woofer en naar achteren gerichte basreflexpoort
  • Gecumuleerde versterker. Vermogen RMS: 90 W.
  • Frequentiebereik: 33 Hz - 25 kHz
  • Max. SPL per paar op 1 m: ≥118 dB