Warm Audio WA 2A Optische Compressor randapparatuur

Warm Audio WA 2A Optische Compressor

Pace Ilok 3 randapparatuur

Pace Ilok 3

Warm Audio WA76 Audio Compressor

De Warm Audio WA76 Discrete Compressor is een moderne reproductie van de Classic '76 Revisie D. De WA76 heeft een volledig discreet signaalpad en maakt gebruik van het originele transformatorontwerp van Reichenbach Engineering (nu CineMag). De klassieke '76 was een grote doorbraak in limitertechnologie en werd sinds de oprichting op honderden hitrecords gebruikt. Ingenieurs verlangen al decennia naar de ultrasnelle aanvalstijd en het kenmerkende geluid van de jaren '76 en nu is het eindelijk betaalbaar!

Ons doel was om een ​​warm audio compressor van deze stamboom voor het eerst betaalbaar te maken, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteits- en ontwerpparameters die dit type compressor zo wenselijk maken.

€ 555,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Warm Audio produceert populaire felbegeerde professionele audioapparatuur, waaronder; microfoon voorversterkers, compressoren, equalizers en microfoons die in eigen huis zijn ontworpen, ontwikkeld en getest in Texas, VS. Warm Audio heeft tot nu toe (10 oktober 2017) meer dan 10 innovatieve producten op de Pro Audio-markt geïntroduceerd die meerdere nominaties en prijzen hebben ontvangen van gerenommeerde professionals uit de industrie (TEC Awards, Sound On Sound Awards, Resolutions Awards, MusicTech Awards en Music Inc. Editors Choice Awards).

Warm Audio WA76

De WA76 Discrete Compressor is een moderne reproductie van de Classic '76 Revisie D. De WA76 heeft een volledig discreet signaalpad en maakt gebruik van het originele transformatorontwerp van Reichenbach Engineering (nu CineMag). De klassieke '76 was een grote doorbraak in limitertechnologie en werd sinds de oprichting op honderden hitrecords gebruikt. Ingenieurs verlangen al decennia naar de ultrasnelle aanvalstijd en het kenmerkende geluid van de jaren '76 en nu is het eindelijk betaalbaar!

Ons doel was om een ​​compressor van deze stamboom voor het eerst betaalbaar te maken, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteits- en ontwerpparameters die dit type compressor zo wenselijk maken.

De Warm WA76 kan het klassieke effect reproduceren dat bekend staat als de modus 'Alle knoppen in', soms ook 'British Mode' of de 'Four Button Trick' genoemd. Oorspronkelijk een ongeluk vanwege de mechanische aard van de onderling verbonden grendelschakelaars, wordt deze modus gereproduceerd door alle vier de verhoudingsknoppen tegelijkertijd in te drukken en ze te laten vergrendelen. Dit kan een beetje oefening vereisen. De resulterende compressiecurve is agressief en onmiskenbaar uniek en is te horen op de drumtracks van veel klassieke opnames.

All-knoppen-in-compressie wordt meestal gekenmerkt door een zeer agressieve compressieverhouding, aanvals- en vrijgavecurven die drastischer plateaus zijn in tegenstelling tot zachtere hellingen en meer hoorbare vervorming of 'overdrive' op het signaal. Aanvankelijke transiënten komen vaker luid door, gevolgd door een zware compressiecurve die soms wordt beschreven als een 'zuigend' effect wanneer de compressor vrijkomt. Omdat deze modus als een ontwerpongeluk wordt beschouwd, trouw onderhouden; het is normaal dat de meterfunctie 'uitsteekt' en geen nauwkeurige meting meer levert.

Meer informatie
MerkWarm Audio
EAN799430206181