Facebook Pixel

Universal audio

Universal audio

Universal Audio is een zeer bekende ontwerper en tevens fabrikant van opname-, mix en audio signaal versterkende hardware. De software is geschikt voor gebruik in de professionele studio, maar even goed gebruik je de producten van Universal Audio tijdens live evenementen en in omroepvelden.

Universal Audio Online

Universal Audio Online geldt als een grootheid op het gebied van plug-in tools voor onder meer Cubase, Pro Tools Logic en Digital Performer en dat voor zowel de computer als de Mac, waarmee met Universal Audio online werken dus altijd een optie is. Het is maar beter om Universal Audio serieus te overwegen. Vanaf de start van de onderneming timmerde het aan de weg en het is niet voor niets dat grootheden als Frank Sinatra en Nat King Cole werkten met Universal Audio, zoals het ook al bekend werd vanwege het creëren van de kunstmatige nagalm, baanbrekend destijds. In alles probeert Universal Audio te verbinden tissen vintage analoge en de hedendaagse DSP-techniek en daar slaagt het met vlag en wimpel in.

Universal Audio Apollo

Universal Audio is bekend vanwege onder meer audio interfaces, microfoon versterkers, DSP-kaarten, DSP-processoren, Thunderbolt uitbreidingen, voorversterkers, processorkaarten en buizen voor versterkers maar toch vooral als Universal Audio Apollo. Het geldt als een van de meest professionele audio interfaces die beschikbaar is. Ondertussen is Universal Audio Apollo dan ook al in zeker vier verschillende uitvoeringen beschikbaar. Hoe dan ook, Apollo is uniek, werkt met DSP-chips maar heeft ook de bekende Analog Classics in zich. Daarmee weet het dus als geen ander het beste van twee werelden samen te voegen. Universal Audio Apollo is daarnaast bekend om de onboard UNISON pre-amps, voor de perfecte analoge geluiden.

nieuw zijn de Volt1       Volt 2

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
 1. -3%
  Universal Audio Apollo Twin X Duo heritage edition Audio Interface
  Waardering:
  93%
  Speciale prijs € 1.098,00 Normale prijs € 1.129,00
 2. -5%
  Universal Audio Apollo Twin X Quad Heritage Edition
  Waardering:
  93%
  Speciale prijs € 1.599,00 Normale prijs € 1.689,00
 3. -3%
  Universal Audio Apollo X6 Heritage Edition Audio Interface
  Waardering:
  93%
  Speciale prijs € 2.595,00 Normale prijs € 2.666,00
 4. -1%
  Universal Audio Apollo twin USB Heritage edition
  Speciale prijs € 1.099,00 Normale prijs € 1.113,00
 5. -20%
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina